kup si take, ktore je spolahlive, a servis ta nestoji tym padom skoro nic... alebo na priklad BENZ, kde ta servis nestoji prvych 160.000km alebo 6 rokov absolutne nic
a vseobecne tazko povedat... taka skoda felicia ma extremne lacny servis, fabia je uz o dost drahsia... ale zase ju nemozes s feliciou porovnavat...
A Dacia Duster... zo zaciatku sa mi pacila, ale je to technicky srot... pocul som, ze sa tomu velmi rychlo kazi prevodovka, kvalita spracovania fakt nic moc... su tam pouzite diely z loganu, ktore nestacia na to auto... atd.
@piter09 tak to potom respect, sam som robil v kii a mozem povedat, ze hento si nikdy nekupim nechapem jak na to davaju 7 rocnu zaruku, sak je tam total bordel
@v3nty letna brigada, 3 tyzdne, kontrolor kvality, clovek nafasoval diely a mal kukat a bodkovat chyby, no s tym pristupom a jebnuto nastavenymi normami to clovek bud flakal(alebo nestihal a nedostal vyplatu) alebo mu nedobrovolne z toho hrabalo, takze to niekedy clovek preletel ani nevedel ci to cekol a obodkoval...
tam clovek trosku zbada ako to chodi na linkach, ludia su len nervozni, nadavaju na vedenie co len buzeruje, no zaroven nemozu odist lebo nic ine im neostava
@v3nty tak my sme robili este na zaciatku, kde sme rozbalovali dielce este zabalene z korei , potom to vysokozdvizne brali, nevem kam ani za pana, ale vraj priamo na linku (potom to po nas este aj shiftleaderi namatkovo kontrolovali, hold, neda sa vsetko)
a to do tych kariet sa tiez zvyklo znacit od brucha, sa tam proste mrdli dake chyby, tak aj ked bola varka bezchybna tak sa nieco muselo umelo vymysliet, vraj aby ludia nestratili robotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a vseobecne tazko povedat... taka skoda felicia ma extremne lacny servis, fabia je uz o dost drahsia... ale zase ju nemozes s feliciou porovnavat...
A Dacia Duster... zo zaciatku sa mi pacila, ale je to technicky srot... pocul som, ze sa tomu velmi rychlo kazi prevodovka, kvalita spracovania fakt nic moc... su tam pouzite diely z loganu, ktore nestacia na to auto... atd.
tam clovek trosku zbada ako to chodi na linkach, ludia su len nervozni, nadavaju na vedenie co len buzeruje, no zaroven nemozu odist lebo nic ine im neostava
Robil si priamo pre kiu alebo pre VPC?
nevem co je s/off
potom vynde auto vonku a tam to preberá VPC (este aj ta VPC firma ma vlastny repas)
No mne zapisu chybu do karty zaznacia na kasnu auto si odveziem a robím ..
a to do tych kariet sa tiez zvyklo znacit od brucha, sa tam proste mrdli dake chyby, tak aj ked bola varka bezchybna tak sa nieco muselo umelo vymysliet, vraj aby ludia nestratili robotu
PS: 4koly som nemenoval