@pubertslatinocelny toto vzislo z predosleho fora ale ja mam nejak vzite poradie nesquik - chocapic - cini minis, neviem vobec odkial, ci z nejakej starej reklamy alebo sa mi to len zda a zvykol som si na to sam
a ked si to poviem v hocijakom inom tak to znie divne, preto som chcel vediet ci to poradie nahodou nema zauzivane vacsina ludi a ma to teda bud fakt spolocny povod alebo to tak jednoducho znie najlepsie ...h8u ich v tom svojom fore tiez pridala v tomto poradi a mne to prislo ako jediny spravny postup, som si bol aj dost isty ze zan zahlasuje tu
vcera sa mi zdalo ze to co som zaskrtla ale ked som sa nepozerala na moznosti a vyskusala si ze ako to hovorim som povedala Nesquik Chocapic a Cini Minis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a ked si to poviem v hocijakom inom tak to znie divne, preto som chcel vediet ci to poradie nahodou nema zauzivane vacsina ludi a ma to teda bud fakt spolocny povod alebo to tak jednoducho znie najlepsie ...h8u ich v tom svojom fore tiez pridala v tomto poradi a mne to prislo ako jediny spravny postup, som si bol aj dost isty ze zan zahlasuje tu
Mne sa práveže zdá, že v nejakej reklame som to počul v tom poradí, za ktoré som hlasoval
a Chocapic som nikdy nejedla ani myslim
ale Nesquik Chocapic Cinni Minis je podla mna to reklamne