ja mam rad vsetko ovocie, tazko sa rozhodnut ktore je lepsie....
a len tak mimochodom pre informaciu melon sa radi do kategorii zelenina lebo je to nieco ako sladka uhorka ale ano viem, clovek je uz zvyknuty na to ze je to ovocie. hlavne ked je sladky.
ľúbim všetko všetko ovocie, ale banán a ríbezle by som odložila niekam na spodné priečky, sama od seba ich zjem len málokedy a s jablkom je to také podobné, skôr ho beriem ako niečo z čoho sa fakt najem, zasýti ma, ale ostatné tak pre potešenie (aj keď všetko zasýti, ale chápeme sa)
a úplne najnajnajradšej mám hrozno, melón, všetky citrusy, broskyne, slivky, litchi a kiwi, ostatné je potom na rovnakej nižšej úrovni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a len tak mimochodom pre informaciu melon sa radi do kategorii zelenina lebo je to nieco ako sladka uhorka ale ano viem, clovek je uz zvyknuty na to ze je to ovocie. hlavne ked je sladky.
a úplne najnajnajradšej mám hrozno, melón, všetky citrusy, broskyne, slivky, litchi a kiwi, ostatné je potom na rovnakej nižšej úrovni
a som strašne rada, že nie som na nič alergická