Aké sú vaše najneobľúbenejšie jedlá, ktoré by ste do seba nedali ani keby vám niekto zaplatil, resp. by to váš žalúdok automaticky vyvrátil? Alebo by ste to vôbec ani nedokázali prehltnúť? Sú vôbec nejaké také?
Ja mám takých veľa, ale tak najviac asi:
kyslá kapusta
zavárané uhorky
octová čalamáda
kel
olivy
kôpor
paradajky
cvikla
čokoľvek v kyslom náleve, ocot, balsamico, ...
Nezjem nič, čo sa hýbe
Huspenina
Želatína
Nejaký rôsol...
Tučné časti mäsa
Studenú krupicovú kašu a studený puding
Tlačenku - z tej oberiem to ,,pohyblivé,, a je to super
Nemám problém zjesť akéhokoľvek živočícha, nehnusí sa mi to, ale niečo, čo mi uteká z taniera spôsobom, že sa to prelieva nemusím.
paradajky, vyprážaný syr (a všeobecne syry), držky, všetko surové ako napr. sushi a tatarák + krvavý steak, teplé mlieko, rasca...A čo by som z morálneho hľadiska nikdy nezjedla ani za nič je srnčie/jelenie mäso..
@azizi
no podľa toho, čo nemáš rada + z iných fór (ak ma mozog nešalie) aj kečup, horčicu a pivo, mi príde, že ty by si asi ako jediná neprišla o nervy, ak by si mala histamínovú intoleranciu, dúfam že nemáš...ja tieto veci, ktoré sú dosť aromatické práve naopak extra ľúbim (s výnimkou čalamády), ale občas mám pochybnosti, či to môžem, lebo keď to preženiem s týmito srandami, tak mám ekzém alebo ma páli záha, a preto to nechcem mať akosi na papieri -ak ju mám, je to dosť pravdepodobné, ale je zase známe, že u väčšiny ľudí je to len dočasné zníženie enzýmu, tak neriešim a prokrastinujem s testami a nechcem sa dobrôt vzdať
extra vyprazane, mastne veci moc nemusim.. kapustu napriklad zjem ale segedinsky mi nechuti, raz som na chate varil gulas a odvtedy mi nechuti a viac ako par lyzic ani nezjem.. a polotovari .. tie si automaticky spojim ze to je nekvalitne i ked chutovo to nemusi byt najhorsie..
pecen, kopor, acidofilna brecka, podobne smaky, aspik, vnutornosti a ,,lahodky",bocik,cmar a salasove sity,kozi syr,dzemy,marmelady, zelatina a podobne nezmysly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
kyslá kapusta
zavárané uhorky
octová čalamáda
kel
olivy
kôpor
paradajky
cvikla
čokoľvek v kyslom náleve, ocot, balsamico, ...
mozog
hov. jazyk
drzkovu
kopor
rybaciu polievku
Ale keby mi zaplatili, nemam problem.
cibula
tatarka
majoneza
olivy
držky
ešte by sa možno našlo niečo, ale nič ma momentálne nenapadá
Huspenina
Želatína
Nejaký rôsol...
Tučné časti mäsa
Studenú krupicovú kašu a studený puding
Tlačenku - z tej oberiem to ,,pohyblivé,, a je to super
Nemám problém zjesť akéhokoľvek živočícha, nehnusí sa mi to, ale niečo, čo mi uteká z taniera spôsobom, že sa to prelieva nemusím.
a kvasene uhorky (kvasene ako kapusta, nie zavarane v octe)
inak sa mi takmer nic nehnusi, casto menovane huby, kopor, cviklu mam uplne rada
no podľa toho, čo nemáš rada + z iných fór (ak ma mozog nešalie) aj kečup, horčicu a pivo, mi príde, že ty by si asi ako jediná neprišla o nervy, ak by si mala histamínovú intoleranciu, dúfam že nemáš...ja tieto veci, ktoré sú dosť aromatické práve naopak extra ľúbim (s výnimkou čalamády), ale občas mám pochybnosti, či to môžem, lebo keď to preženiem s týmito srandami, tak mám ekzém alebo ma páli záha, a preto to nechcem mať akosi na papieri -ak ju mám, je to dosť pravdepodobné, ale je zase známe, že u väčšiny ľudí je to len dočasné zníženie enzýmu, tak neriešim a prokrastinujem s testami a nechcem sa dobrôt vzdať