Aj v PO a TV sa citim dobre, lebo som tam stravila vela casu.
K Bratislava nemam ujasneny vztah, stalo sa mi tu million hroznych sraciek, ale nic negative voci mestu ako takemu nemam.
V Košiciach sa mi páči park vedľa stanice, inak bieda, stačilo mi par mesiacov, ale pekne dievčatá tam boli. Ružomberok je trocha šedé inak mam z neho dobre pocity, i keď veľa storocnych budov, ale tiež mini park hore, mám tam spomienky na prvú lásku, koncert a tiež som tade veľakrát prechádzal.
Prievidza, hoci len pár dní, i tak sa mi celkom páčilo.
Štrba, často na vylete s kamarátmi, rodinou a spolužiakmi, úplně rád tam chodím.
Liptovský Mikuláš hoci sa mi nepáči a nudné, poznám ho dôverne.
A nehodnotím města, ktoré som videl len z vlaku ci na fotke, ale reálne som peso po nich putoval.
Najradšej neviem, ale nemám rád Nitru, to je prehnité mesto plné náckov hlúpych. Tu dostaneš ako 15 ročný fagan od bandy kokotkov kopačku na hlavu za to, že čákaš na bus domov. Nitra ako taká mi nevadí, len takýto jeblotroni kazia dojem.
Náš Lipt. Mikuláš je uz celý čierny, Levoča takisto, BA je hrozná...BB sa mi páčila,ale UMB ma poznačila...Košice sú celkom pekné a Levoča SNV, keby tam toľko cigošov nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale!
v Bratislave sa mi nehorázne zapáčilo, je to super mesto veď
mestosnov. pre mna
Aj v PO a TV sa citim dobre, lebo som tam stravila vela casu.
K Bratislava nemam ujasneny vztah, stalo sa mi tu million hroznych sraciek, ale nic negative voci mestu ako takemu nemam.
Určite tam chcem po mgr aspoň rok žiť a spoznať ich viac.
Prievidza, hoci len pár dní, i tak sa mi celkom páčilo.
Štrba, často na vylete s kamarátmi, rodinou a spolužiakmi, úplně rád tam chodím.
Liptovský Mikuláš hoci sa mi nepáči a nudné, poznám ho dôverne.
A nehodnotím města, ktoré som videl len z vlaku ci na fotke, ale reálne som peso po nich putoval.