Keď si mám vybrať z týchto možností, tak koncerty... Aspoň mám istotu, že sa mu páči rovnaká hudba, a teda je väčšia šanca, že budeme mať spoločné záujmy...
podla mna nikde. Lebo ked ho hladas furt si dovlecies domov nejaku kravu - jalovicu. Kup si radsej psa a bud nan hrdy. On ta nikdy neokasle, vzdy posluchne, a hlavne nevie hovorit - cize netrepe a hlavne co nepozna pin tvojej kreditky a este je ti stale verny
A co sa tyka ze si chces vrznut. Tak to si radsej zajdi do bordelu vyjde ta to lacnejsie a obides celu birokraciu ktoru musis podstupit so zenou a nakoniec ta aj tak okasle. Alebo este lepsie povedane partnera netreba hladat ale treba na toho spravneho cloveka narazit lebo cim viac hladas a vyberas tym si horsie vyberies Do 35 alebo 40 to bude rozpravka s nejakou namachlenou a potom zazvoni zvonec a rozpravky je koniec a sme na rozvodovom konani DDDDDDDDDD
Kdekolvek.... nechodi kazdy na diskoteky aby sa kuvil tak isto nemusi kazdy skolsky vztah krachnut ako sa to o nich rozprava v obchodnom centre si to neviem predstavit ale moze sa prahodit iskra uz len pohladom ked nahodne stretnes toho praveho/pravu to sa moze stat kdekolvek aj na koncerte aj na oslave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
najprv som sa nevedela rozhodnúť medzi mitotickým a meiotickým, preto ten preklep
Ale nemám s tým skúsenosti...