Podla mna azijci, lebo ti su schopni jest tak, ze si drzia superstihlu psotavu po cely zivot a maju podla mna asi nizke percento obeznych, ale tak to neviem... a potom este primorske krajiny su super v strave. Bola by som stastna, keby som sa narodila prave tam.
@mrxxx hahaha bol si tam? Fastfood tam prekvita celkom slusne spolu aj s obezitou (o norsku neviem, tam som nebol) a to, ze zjedia nejake ryby bud zo sladkej vody alebo kratko zijuce ich nezachrani, a ine ryby co ziju dlho a hlavne v mori su nezdrave uz poriadne
Ale najmenej "chrobační" sú Japonci. Sú štúdia ,čo dokazujú,že svojou stravou predchádzajú mnohým ochoreniam,už len ked si vezmeme hypertyreózu, čo v Amerike je jej výskyt podstatne vyšší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no cinania jednoznacne ti jedia psov..
Island, Japonsko..
tiež si myslím...
Ale najmenej "chrobační" sú Japonci. Sú štúdia ,čo dokazujú,že svojou stravou predchádzajú mnohým ochoreniam,už len ked si vezmeme hypertyreózu, čo v Amerike je jej výskyt podstatne vyšší.