Bol som v takých tých klasických ako Berlín, Hamburg, Lipsko, Drážďany. Postupim atd. - ale musím povedať, že Nemecko ma nijako výrazne neoslovilo. I keď možno ešte Mníchov by bol fajn a ako evanjelik by som možno chcel vidieť Augsburg, ale neni to životne nutné. Praha alebo Brno sú podľa mňa tisíc krát lepšie ako čokoľvek v Nemecku či Rakúsku - možno okrem Salzburgu, ten je výsostne top.
Lübeck - kedysi som žil na severe Nemecka... a vždy som si chcel pozrieť toto mesto. Plus je odtiaľ najlepší marcipán na svete (aspoň z tých čo som ochutnal)
asi žiadne, ...známy býva pracovne v Berlíne a to mesto ho vôbec nenadchlo, nemá dušu, takisto kamarát, čo býval v Mníchove hovoril, že stačilo..., no a napr. Viedeň poznáme všetci - krásna, ale chladná, neosobná
Frankfurt milujem nemeckoo, bola som v Berline, Hamburgu, Stuttgarte, Karlsruhe, Saarbrucken, Mannheim, Dresden, Sinsheim a mesto kde je muzeum so sovietskym space shuttle, neviem uz ako sa vola a potrebujem ist do Frankfurtu pozerat na lietadla az sa zase bude lietat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov