jahody so smotanou je pre mna typicke letne, okrem toho citronady a melon, ale ten nemam velmi rada, lebo je strasne sladky, su tam kôstky a som z toho cela lepkava a dodnes som mala rada cerstve ceresne nazberane zo zahrady, ale po tom, co som nahodne jednu otvorila a videla v nej cervika, nechcem si predstavit, kolko som ich uz nevedomky zjedla
@lawonder
Mnamky, bielkoviny Tiez spm sa vzdy nad tym zamyslala, ked som nejakeho zbadala. Pomaha utapat ich vo vode, ale to je zdlhave, kym z tych ceresni povylieza aspon ta drviva vacsina. :/
mňa najviac čerstvé šťavy-trebárs grep,jablko,mrkva inak klasika melon,alebo šťavnaté broskyne,nektarinky,hrozno...
alebo skvelé su len také ovocné vody,trebárs nakrájaš citrusy na kolieska,pridáš do vody matu,alebo uhorku
@outside praveze i ja som sa cudovala!!! Ale asik v interspare, lebo @ladyofcarnage mi odtal to kaki doniesla, huronsky som sa tesiu a zlomila moju pred stavu kaki-zima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale ked tak rozne ovocne dzusy extremne zriedene s vodou
ale najviac asi červený melón
(rozmixované, celé ovocie príliš nejem)
inak ľúbim banány ešte
a josty, egreše
najradšej mám nektarínky, marhule, broskyne, ale z toho som vždy ulepená, takže to nie je veľmi osviežujúce
Mnamky, bielkoviny Tiez spm sa vzdy nad tym zamyslala, ked som nejakeho zbadala. Pomaha utapat ich vo vode, ale to je zdlhave, kym z tych ceresni povylieza aspon ta drviva vacsina. :/
dala by som si
persimóny majú sezónu až v jeseni hlbokej
alebo skvelé su len také ovocné vody,trebárs nakrájaš citrusy na kolieska,pridáš do vody matu,alebo uhorku
@outside praveze i ja som sa cudovala!!! Ale asik v interspare, lebo @ladyofcarnage mi odtal to kaki doniesla, huronsky som sa tesiu a zlomila moju pred stavu kaki-zima
a bolo zrele!