Ktoré povolania budú podľa vás v budúcnosti (o 4-5 rokov) najviac žiadané, alebo ich bude nedostatok ?
V súčastnosti sa hovorí, že je málo učitelov a to aj koli nízkemu platu a veľa študentov študuje napr. právo- čiže je možné, že v budcnosti bude veľa právnikov, alebo medicínu- takže možeme očakávať nárast lekárov a lekárnikov ja osobne by som chcela i
@vsetkynikyobsadenedoboha Doba ide dopredu , stavajú sa stále väčšie a novšie cesty, budovy .... podľa mňa je to dobrá budúcnosť ...takisto ako aj aplikovaná informatika
musím si obhájiť školu a odbor kedže nás už zrušili a som posledný ročník a to Hutníkov bude o pár rokov nedostatok..a všeobecne robotnícke práce či už murári, kominári, obuvníci a iné remeselnícke povolania.. v dnešnej dobe už nik nechce robiť rukami ale iba ústami alebo vôbec..
no,psychologia a sociologia urcxite nie,ani pravo...ja si myslim,ze ani IT nebude,dokonca ma klesnut aj architektura.a aj chemicke inzinierstvo...osobne si myslim,ze farmaceutika,a medicina.
kazdopadne bude viac zlatokopiek remeslo ktore ma a malo buducnost aj ked ohranicenu...
A myslim si ze cim dalej je menej robotnikov...vsetci sa chcu hrat na krala len nema kto robit ....takze stavbarstvo, hutnictvo, elektro, strojarstvo....a pod bude mat vzdy buducnost
Tak ako tu bolo spominane, zialbohu vsetci teraz studuju na vyske a naozaj sa zacina prejavovat nedostatok odbornych profesii! Ten co kedysi siel za murara, elektrikara a pod, sa dnes supne na soc. pracu, do kosic na techniku alebo neviem kam na "humanitne vedy".
Málo bude učiteľov,strojárov,možno chemikov.Žiadaní budú asi aj lekári keďže chorôb je veľa,chorých je veľa...A veľa bude asi právnikov,a tých čo študujú tie európske štúdiá,lebo teraz je to "in"a veľa ľudí tam chce ísť
bude až príliš architektov a právnikov a veľa absolventov učňoviek .... takže zlatá stredná cesta - medicína, prírodné a humanitné vedy sú tou správnou voľbou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Skro také ručné práce zváračov je nedostatok napríklad....
Obrabačov kovou je málo ...
@Mia246 je síce rpavda že sa stavia ale stavebníctvo je ako hore spomínam dosť jednoduché (ale napríklad stavby vedúci , to je už o inom ... )
Omietky a sieťku som ťahal po 5dnoch na brigáde , muroval som asi o mesiac neskor... A to bola dost velká zákazka nie nejaká dedinská firma na kuríny
A myslim si ze cim dalej je menej robotnikov...vsetci sa chcu hrat na krala len nema kto robit ....takze stavbarstvo, hutnictvo, elektro, strojarstvo....a pod bude mat vzdy buducnost
Mať kto robiť takúto robotu..