nosila som aj jedny aj druhe, ale dnes uz nenosim taku obuv. ale Conversky vo mne vzbudzuju taky sockarsky pocit.. viem, ze nie su lacne, ale proste vo mne ten dojem vzbudzuju
oboje mám rada, aj keď vansy sa mi po roku sústavného nosenia dosť potrhali a tak, ale stále ich nosím aj keď vyzerám kus jak socka, no stále sú neskutočne pohodlné a hádam najlepšia najfajnešia obuv akú som kedy nosila, proste všetko sa v tom dá robiť (len korčuľovať ani lyžovať nie)
conversy sa mi páčia, aj ich mám, no len vysoké a dlho mi trvá, kým si ich obujem a nejako sa mi ešte nestihli prispôsobiť dobre na nohu a to som si ich na jar kúpila, tak neviem či je to len jeden kus taký blbý alebo čo, kúpim si nabudúce krátke a skúsim čo to dá
nepáči sa mi to, všetkých čo také nosia čo poznám majú zasmradnuté nohy.. vyzerá to ako obyčajné číňany, premoknú a v konečnom dôsledku aj sú to číňany, až na to že podstatne predražené značkou... pre mňa dokonca nepohodlné...
Asi len pred týždňom som dostala oficiálne vysvetlenie, že vans je značka VANS a nie odmocnina z ANS... a nepáčia sa mi. Tenisky sú tenisky, ale do Converse sa podľa mňa neoplatí investovať, roztrieskajú sa tak či tak, radšej si kúpim každý druhý mesiac číňany za 3,50 a mám obuv vyriešenú. I keď ich najprv treba nechať zo deň - dva vyvetrať na balkóne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale inak so mnou ani jedna značka nič nerobí...
ale celu pubertu som nízkonakladovu obdobu conversi nosila: číny
conversy sa mi páčia, aj ich mám, no len vysoké a dlho mi trvá, kým si ich obujem a nejako sa mi ešte nestihli prispôsobiť dobre na nohu a to som si ich na jar kúpila, tak neviem či je to len jeden kus taký blbý alebo čo, kúpim si nabudúce krátke a skúsim čo to dá