@veryhappyhippo ked máš viac dB tak je lepsia kvalita zvuku napriklád máš rms 100w (ak vieš čojeto rms) a db maš 80 pustíš zo zosiku ktorý má rms 50w na tie repro hudbu tak budú chrčať
keby mali db 120 tak sa prispôsobia Ide oto že budú hrat čistejsie vyludia viac a lepsích tonov atd nejde len o "hlučnost"
Napriklad tie moje sluchadka co som daval hore link hrajú lepsie na mp3 ako tie tvoje kosy lebo maju skoro o 15db viac (ked býva lepsia citlivost býva teda zvycajne aj vyssí frekvenčný rozsach)
hertz repro 80w 93db
Tieto reproduktory sú obzvlášť určené na napáajnie priamo rádiom, vďaka veľkej citlivosti až 93dB, kde dokážu výsledný zvuk podať čisto, bez zkreslení už aj pri malom výkone. Stredobasy sú so svojou montážnou hľbkou 61mm vhodné takmer do každého auta, kde nezavadzajú napr. sťahovaniu okien.
Prvy krát som spozoroval tento DB rozdiel v aute u kamosa co mal zostavu sonyrepro asi 80db-mozno 85 smiley: a ja pioneer mal mp3 CD a hralo tak isto ako original CD Ked som to dla do mojej zostavy síce len 92db ale lepsie radio pioneer ten rozdiel bol hned pocutelný už pri 50% volume Pri 50% bolo pocut skreslenie repro pri oroginal cd wma či aky format to je az niekde pri 75% vol
A kadý kto sa trosku vyzná v sluchadlách ti povie že koss su napiču (asi 3mesiace dozadu som si chcel ich aj ja kupit no po menšom rozhovore s kamosom asi 3hodiny som zmenil názor )
pre bezneho usera su porty uplne v pohode, mam ich tri roky a este im nic nebolo, ich zvuk mi vyhovuje... poskusaj viac druhov sluchadiel, uvidis co ti sadne
v živote by som si Kossy nekúpil ...možno sú dobré ale aj tak ... všetci už ich majú kade pozreť tade vidíš kosy ... radšej pekné farebné SkullCandy alebo už kvalitné a drahšie tak SteelSeries ^^ alebo Razer
ja by som si kossy kupoval uz len kvoli dozivotnej zaruke... beznemu uzivatelovi co nepotrebuje super mega dokonale presny zvuk podla mna musia vyhohovat a este aj sa super prenasaju...
@23 suhlasim.. ale sám takéto nenávidím ale neverím, že keby mi to bolo výhodne ponúknuté, tak by som to odmietol... @velkapohroma to presne vystihla ...
vy tu uz co pisete??? kazdy pride na podobny topic a hra sa na velkeho odbornika.koss porta pro su velmi dobre sluchatka,prebasovane co ide trochu na ukor cistoty ale co chcete za 30€ ? v tejto cenovej hladine lepsi cena/vykon nenajdete.pisat ze kossy su pre emakov naozaj nepatri do normalnej debaty,ja som si ich kupil lebo som vedel co si kupujem.pri vyssich cenach su sennheisery lepsie.momentalne pouzivam » www.progamingshop.sk/sennheiser-hd-3... a aj omnoho drahsie kossy sa mozu schovat.treba si len vediet vybrat
noo, vzhľadom na to že oba tie typy sú prakticky to isté (aspoň parametre majú absolútne totožné), tak by som bral tie čo sa netvária ako extra edícia a sú o 10 eur lacnejšie
ani jedny.. In-ear odporúčam Yamahy, klasicke odporucam Pioneery. Daju sa zohnat v porovnatelnej cene s Kossami a hraju neporovnatelne lepsie. Ak si priplatis, tak AKG alebo Sennheisery.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
» bit.ly/gtZGXG...
Ja mam tieto a ina kvalitka
» www.alfacomp.cz/php/product.php...
115db
Koss nehaj prijebanýn emákom
ja som s tou znackou spokojny, osobne mam PORTA PRO 25th aniversary
raz sa mi uz zlomili lebo som ich nechtiac pototo a dozivotna zaruka - za 5 eur mi ich uplne opravili...
vieš ako jebú , ja už mp3 ani nepočuvam
ja si radsej pustim nieco tichsie akoby mi slo o prijebane db.... vazim si svoj sluch...
stebou sa nemam očom baviť hudobný vyznávač
okrem toho ze to "jebe" a je "hlasne"
ja som s tymi sluchadlami spokojny, ty si hned zacal jebat ze je to picovina
keby mali db 120 tak sa prispôsobia Ide oto že budú hrat čistejsie vyludia viac a lepsích tonov atd nejde len o "hlučnost"
Napriklad tie moje sluchadka co som daval hore link hrajú lepsie na mp3 ako tie tvoje kosy lebo maju skoro o 15db viac (ked býva lepsia citlivost býva teda zvycajne aj vyssí frekvenčný rozsach)
hertz repro 80w 93db
Tieto reproduktory sú obzvlášť určené na napáajnie priamo rádiom, vďaka veľkej citlivosti až 93dB, kde dokážu výsledný zvuk podať čisto, bez zkreslení už aj pri malom výkone. Stredobasy sú so svojou montážnou hľbkou 61mm vhodné takmer do každého auta, kde nezavadzajú napr. sťahovaniu okien.
ale aj tak lepsie nez dajake spunty z tesca za 15 Eur :3
mal som kossy, stacilo mi. uz nikdy viac.
kup si sluchatka podla pouzitia.
Vsetci tu picuju do Kossov ale nemyslim si, ze by pohrdli
@icefist moj človek Je to štýl tak preto
@veryhappyhippo za tých 25 alebo 30e by som si zohnal niečo iné .. resp prisetril radsej
Lebo pri Sennheiser určite neplatíš za značku,že
ako píše @zemina .... kúp si AKG, tie nie sú zlé... ak to chceš na nosenie von. ak chceš na domáci odposluch tak si kúp Bose.
po B ja MAM koss porta pro 25th