strašne sa mi páčia také tie atletické lytka,také pekne že na nich všetky šlachy vidite som divna viem...ale inak podla mna chalan nemusi mat svaly aby bol pekny,hlavne nech je v pohode z vnutra
panvové, to bol taký vtip na zmätenie...tam som nechal priestor vašej predstavivosti @7 čo je na tom divné? však si odpovedala, keď sa ti páčia tam svaly, tak sa ti páčia nerieš
ak máš na mysli tie panvové svaly to na čo myslím (ten smajl pri možnosti hovorí za všetko tak sval v tom mieste by sa mi ozaj hnusil ajtak nereálne aby tam nejaký vznikol,neviem si predstaviť na akom posilovacom prístroji by sa trénoval
@24 o takých praktikách som počula skôr v súvislosti s predĺžením týchto partií niektorí chlapi sú vážne jebnutí keď takéto dačo dokážu urobiť len aby to mali čo najdlhšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@7 čo je na tom divné? však si odpovedala, keď sa ti páčia tam svaly, tak sa ti páčia nerieš
Moju radšej nepozeraj ...chcelo by to u mňa ešte 10 kg
ale asi nie :/