veď ono predsa závísí od toho, k čomu
a prípadne, akej kvality dané ochucovadlo je (mám mierne predsudky voči kečupom najnižšej cenovej kategórie)
a napríklad, je tu viacero vecí, ktoré ma nikdy nejako nezaujali, lebo ma nezaujali pokrmy, ku ktorým sa tradične používajú, ale nemôžem povedať, že ich nemám rada, len sú mi ukradnuté/nikdy som nepochopila ich čaro
Nemam nejak zasadne nic proti nicomu z toho akurat ze vacsinu z toho moc nekonzumujem...tatarsku,horcicu a kecup jedavam casto aj ked kecup najmenej z toho no a ostatne z moznosti asi skoto vobec
@mielikki Myslela som to tak, že doslova to neznášate a je jedno k čomu. Pokiaľ vám to k niektorým jedlám nevadí (ak by ste ich z nejakého dôvodu museli jesť), tak je to tá posledná možnosť, čiže si zahlasovala správne Ja by som však tých prvých 6 naozaj nedokázala vziať do úst za žiadnych okolností, aj keď si uvedomujem, že som v tomto asi dosť divná
ja kecup (kupovany) zjem iba s bundas kenyerom, ale odkedy mame domaci, tak si nan davam ten a domaci zvyknem pouzit aj ked robim omacku k cestovinam.
a s majonezou mam cudny vztah, taku tresku alebo parizsky salat si obcas s chutou dam, ale napriklad taky riadny majonezovy zemiakovy salat na vianoce nikdy a ani ju vobec nijako inak nepouzivam. ale sama o sebe mi nevadi az tak ako kecup.
Ja neznasam vegetu a bujon v prasku/kocke, ked niekto pouziva do varenia to som uplne hotovy...este vo vyvarovni za 3.50 to chapem, ale v normalnej kuchyni, ci doma? Fuj! Ale tento moj postoj nieje az tak o chuti, ako o tom, ze bojujem proti umelym veciam v jedle
neviem, ja osobne by som toto všetko radil skor k priloham, ako kvyslovene k ochucovadlám vsetko sa to da jest aj samostatne, aj ako priloha aj nimi dochucovat.... za dochucovadla povazjem skor take veci ako maggi tekute korenie, koreniny, kocky do polievky, vegetu (podravku) a pod. ale z hore uvedenych mam rad vsetko ale malo co z toho konzumujem... hlavne nie cesnakovu pastu a kupovanu tatarsku omacku (majonezu) - tu robime zasadne len domacu... predovsetkym zavisi na kvalite, takze dostsledujem u takychto veci zlozenie
Majonezu nemusim, to radsej tatarku. Proti octu nic nemam ale nevidim dovod preco by som ho niekde mal pchat. A dobry kecup by som chcel vidiet na slovensku.
Neznasam tatarku a majonezu.. A kedze nemam rada velmi pikantne veci tak ani chilli
Najcastejsie jedavam balzamikovy ocot a to so zahradnym salatom z McDonalds
Okrem toho nejedavam nic z vymenovaneho, lebo to je moc zdrave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a prípadne, akej kvality dané ochucovadlo je (mám mierne predsudky voči kečupom najnižšej cenovej kategórie)
a napríklad, je tu viacero vecí, ktoré ma nikdy nejako nezaujali, lebo ma nezaujali pokrmy, ku ktorým sa tradične používajú, ale nemôžem povedať, že ich nemám rada, len sú mi ukradnuté/nikdy som nepochopila ich čaro
a s majonezou mam cudny vztah, taku tresku alebo parizsky salat si obcas s chutou dam, ale napriklad taky riadny majonezovy zemiakovy salat na vianoce nikdy a ani ju vobec nijako inak nepouzivam. ale sama o sebe mi nevadi az tak ako kecup.
Najcastejsie jedavam balzamikovy ocot a to so zahradnym salatom z McDonalds
Okrem toho nejedavam nic z vymenovaneho, lebo to je moc zdrave