No mne sa najviac paci vevericka. Zlata, mila krasna ale rychla a nedostihnutelna. Toto zvieratko mi pripomina, zovnajsok a vnutro su 2 uplne rozdielne veci
mne sa najviac pacia psi, vlci a fenci (to su pustny psi), lebo su vzneseni, krasny a ja ich jednoducho milujem. zo psov sa mi strasne paci huski, lebo ma modre oci a je hunaty... skoda ze nemozem mat psa
jednoznačne borderská kolia milujem ju celú jej povahu jej vzhlad na výber je 22 druhou farieb je akuratna,hyperactívna,stále veselá proste milujem toto plemeno zvieratko jedno besné
a vlkov krásne divé zviera ktoré obdivujem...
Ale aj tak milujem všetky zvieratká každý jeden je v niečom inom výnimočný
videli ste film Jursky park? toto vtacatko tam vystupovalo pod menom Velocirpator a verte mi hoci vyzera milo, bol to este ovela viac vychcany ako bol predstaveny v Jurskom parku
z takych ktore moze clovek bezne chovat doma urcite Československý vlčák a takych ktorych krasu je dobre obdivovat len v divokej prirode urcite mackovite a psovite selmy, medvede a niektore druhy vtactva..
najviac milujem mačky a vobec mačkovité šelmy ( som levica tak nieco na tom bude ) to koli tomu ze su hrde, svojske, cistotne, pritulne a vobec nie je pravda ze su falosne... falosne mozu byt aj psy aj cokolvek sak sa vravi aky pan taky pes ked si svoju macku naladis uz falosna nebude
takze:
dalej:
kone-lebo su citlive, chapave , posobia tak slobodne na mna...
Sloniii! Jsou chytří, mají dobrou paměť, jsou majestátní, mají srandovní i užitečný chobot, jsou to savci (jako my), starají se dobře o svá mláďata, vládne u nich matriarchát...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
A prečo? Lebo sú nesmierne rozkokošné a také ňuňuňu a ja by som sa s nimi celý deň maznala, tie očká, tie labky, ten noštek
To ste potrebovali?
milujem flamingá, vyzerajú tak príítulne
a áno viem, že po slovensky je to plameniak, ja to proste odjakživa volám flamingo
a ešte jedno sa mi veľmi páči Tamarín Pinčí..je to taká malá smiešna opička..
Alebo vlk
A preco? Lebo je krasna, elegantna, inteligentna a robi si co chce .
samozrejme vlk
potom krkavec
No mne sa najviac paci vevericka. Zlata, mila krasna ale rychla a nedostihnutelna. Toto zvieratko mi pripomina, zovnajsok a vnutro su 2 uplne rozdielne veci
preco??.....lebo jeden genialny clovek sa tak vola........a navyse maju genialnu farbu =DD
krásny, nespútaný, slobodný
mne sa páči mačka, je čistotnáa prítulná. zajačiky lebo su zlatučké
..a vôbec, ja mám rada všetko, len tamtie sú ubercute.
a odveci,ale google mi to nahodou našiel ked som zadaval "snake"
fuj,nechcel by som
lebo je nadherny, slobodny a silny
lebo je inteligentny a srandovny
na 1. mieste je u mňa husky páči sa mi kvôli jeho povahe a potom tie modré oči sú neskutočné
potom mačky kvôli ich nezávislosti,elegancie atď.
a ešte ara, krásne zviera
Rys
jednoznačne borderská kolia milujem ju celú jej povahu jej vzhlad na výber je 22 druhou farieb je akuratna,hyperactívna,stále veselá proste milujem toto plemeno zvieratko jedno besné
a vlkov krásne divé zviera ktoré obdivujem...
Ale aj tak milujem všetky zvieratká každý jeden je v niečom inom výnimočný
@V3nty , a o čo mi šlo?
cicicicicky
ten pohlad, ja by šom ju špapaľ
» www.jpeg.cz/view-376_mali_k...
alebo moja verná cicuška..väčšinou nazývaná micka :
» www.jpeg.cz/view-450_P11408...
alebo tento havino..menom Kuky alebo Kuki ..zvaný malý Kuker :
» www.jpeg.cz/view-381_DSC009...
Orol - symbol slobody
sloboda, divokost
a z uz vyhynutych je to jednoznacne Deinonychus antirrhopus
» palaeo.jconway.co.uk/src.php?objecti...
videli ste film Jursky park? toto vtacatko tam vystupovalo pod menom Velocirpator a verte mi hoci vyzera milo, bol to este ovela viac vychcany ako bol predstaveny v Jurskom parku
Československý vlčák a takych ktorych krasu je dobre obdivovat len v divokej prirode urcite mackovite a psovite selmy, medvede a niektore druhy vtactva..
takze:
dalej:
kone-lebo su citlive, chapave , posobia tak slobodne na mna...
» photo.vivo.sk/jpeg/1751/38360...
no a este zajaciky, lebo tak krasne kyvkaju nufacikom, uzastne sa umyvaju a su take tutuli mutuli
a tak proste vsetky mladatka su jednoducho uzasne
no nie?
osamelý....
voľný a honosný...
PREKRÁSNY
hľa ju opica, ako sa zakráda
!!!!!!! jake KRASNE ňuňuňu! ♥
no potom ešte vlk, husky, orol, tiger...
ale su pekne to hej, len ma trapia tie ich tenke nozky
ja mam rada maciceeeeee a mravceky.
inaksie navrhujem zrusenie obrazka,prispevok @Fxx cislo 26, neber to osobne,viem ze ti to vyhodil google...ale skoro som sa povracala
» www.staj-pointa.estranky.cz/archiv/iobrazek...
boha šak to je krásne zviera
alebo