preto O2 nema tolko hacikov a neo*ebava ako napr. T-Mobile, neobmedzeny mobilny internet na dva roky len za 8,99 ha ha nezmysel, aktivacia 9 eur, zariadenie 1 eur, plati iba do 2000 Mb alebo na pol roka ... Orange som zase pocul, ze obcas uctuje aj to co ste neprevolali nechcem tvrdit ze O2 je najlepsi, ale nechcem telefonovat s niekym kto nie je ku mne ferovy
Vlastne ani nie, ale kamarát to spája s mojou legendou kedy som utopil mobil a teda logicky musím mať O2 - ako tá voda v reklamách na O2... proste... O2...
T-mobile uz proste z tradicie... ja mam mobil, mama ma mobil jej skonci, kupi mi novy a necha si moj stary., na rok konci moj stary , kupi mi novy, necha si ten co mi kupila pred rokom.... kazdy rok
T-Mobile,lebo som si zmenil číslo kvôli tomu aby moja bývala bola spokojná že mi nevolá iná. Ona mala tiež T-Mobile a by ma to lacnejšie vyšlo keď jej budem volať alebo písať sms-ky. No teraz už mi je to na nič. :- D
mám t-mobile simku na kredit, ktorú využívam na roaming v zahraničí (bolo to moje úplne prvé číslo a z nostalgie sa ho nechcem vzdať
potom som prešla na orange, lebo pred 6 rokmi mali dobrú vianočnú akciu. odvtedy som zmluvu s diablom predĺžila ešte 2x (tupaňa sprostá) lebo sa mi nechcelo porovnávať, čo je výhodnejšie.
ale teraz v decembri mi konečne končí viazanosť a beriem si svoje orange číslo do O2! už mám po krk oranžových debilov, šitné telefóny majú v ponuke (okrem SE, vzácna výnimka), ani jeden ich neviemakokvalifikovaný poradca mi doteraz nikdy nebol schopný dostatočne poradiť alebo vysvetliť problém, ak nejaký bol, potom sa mi ich úžasný telefón po pol roku pokazil s tým, že mi ho opravia za nejakých 180€ (hahaha) alebo môžem predčasne ukončiť viazanosť za cca 100€ (hahahahahahahhaaa) a zobrať si nový telefón a znova sa zaviazať na 2 roky (megahahaha), denne ma obťažujú s po*eb***m fajbrnetom, a o faktúrach, ktoré nikdy nemám nižšie ako 20€ aj keď celý mesiac skoro nevolám ani nehovorím.
lebo mi mama dala 10 eur aby som si kúpila kartu do mobilu...lebo mi starú zožral pes...ale ja som si radšej kúpila O2 ktorá stojí 3.40 eur a zbytok som si nechala
pomaranč, lebo ho majú všetci v rodine a skoro všetci kamaráti a proste lebo preto. Potom mám aj kyslík, lebo volám často do Čiech rodine a často tam jazdím. A vlastne aj preto, že sú dobrí (pomerne)
orange lebo je najlepsi ,ma ho prevazna vacsina pouzivatelov (teda vlastne mam aj t-mobile aj o2 aj tesco mobile,nay mobile,vodafone ale ani jeden nepouzivam len raz za rok si dobijem 10 eur nech mi to neprepadne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a tie ceny tam ma strasne seru, ved @kikushenka odo mna zavola mame, trva to mozno minutu a 3 eura v pi........
Vlastne ani nie, ale kamarát to spája s mojou legendou kedy som utopil mobil a teda logicky musím mať O2 - ako tá voda v reklamách na O2... proste... O2...
Tento system nebol moj napad , ale nestazujem sa
@musee ty čo dneska máš s tým adminom? šak on už aj tak toho má dosť. nemyslím, že to je až taká katastrofa toto forum.
môj otec vybral asi cca pred 4 rokmi kartu a odvtedy ju mám
Vodafone v ČR
potom som prešla na orange, lebo pred 6 rokmi mali dobrú vianočnú akciu. odvtedy som zmluvu s diablom predĺžila ešte 2x (tupaňa sprostá) lebo sa mi nechcelo porovnávať, čo je výhodnejšie.
ale teraz v decembri mi konečne končí viazanosť a beriem si svoje orange číslo do O2! už mám po krk oranžových debilov, šitné telefóny majú v ponuke (okrem SE, vzácna výnimka), ani jeden ich neviemakokvalifikovaný poradca mi doteraz nikdy nebol schopný dostatočne poradiť alebo vysvetliť problém, ak nejaký bol, potom sa mi ich úžasný telefón po pol roku pokazil s tým, že mi ho opravia za nejakých 180€ (hahaha) alebo môžem predčasne ukončiť viazanosť za cca 100€ (hahahahahahahhaaa) a zobrať si nový telefón a znova sa zaviazať na 2 roky (megahahaha), denne ma obťažujú s po*eb***m fajbrnetom, a o faktúrach, ktoré nikdy nemám nižšie ako 20€ aj keď celý mesiac skoro nevolám ani nehovorím.
takže ďakujem, už viac neprosím.