naša triedna je haluzáčka, a neznášam tú kurvu čo nás učí výtvarku a slovinárku, @12 my sme tiež dávali na základke také prezývky zo skratiek napr - KOTVA (kokotská tvár alebo NOKO (nosatý kokot
ja mam najradsej nasu fyzikarku - chemikarku aj ked tie predmety neznasam ale ona je proste peckova dnes sme napriklad kukali jeden horor, sa mi zda, ze sa volal nenarodeny nevie niekto ako to skonci? ale najviac neznasam prirodopisarku je u nas asik mesiac a pol aj s cestou ale robi sa strasne mudra a jednym slovom je to krava xD
juj,ja by som nasu dejepisarku najradsej nabodla na kol,oskalpovala ju,oci jej vyskrabala,prsty jej kusok po kusku podsekavala a nakonec ju upalila ako bosorku...
meno jedinej adeptky pre každý prípad komentovať nebudem za to na biologičku a moju školiteľku nemôžem krivé slovo, práve naopak... okrem nich tu je ešte hŕba ďalších skvelých učiteľov na výške, a s čarovným osobným umiestnením v mojom srdci talianskeho profesora, teda, docentte je tuším, ak mám byť presnejšia
ja mam rada matikarku a chemikarku... ta ma uplne uzasny ironicky suchy humor
a neznasam nasu triedu biologikarku... dneska niekto pustal hudbu na mobile a ona po nas zacala vrieskat, ze zoberie mobily celej triede... proste... nervovo velmi labilna
na chémii máme super profesorku najlepšiu na svete a ptm na angline, na telesnej sme mali super telocvikára, a prvý rok nás učil aj nás srdcový profesor asi 7 ich mám obľúbených...
Dejepisára, chemikárku, anglinárku, NOS-kára, triednu, zemepisárku, niekdajšiu uč. biológie...mnohí sú prudko fajn, a zvyšok je zrelý na hospitalizáciu.
more telocvikarku lepi sa mi na chlapa telocvikara by jjej jednu púri....keby ho chytila len za plece by jej taku prijeb...she bz chytala seba v nemocnici.....z okna,,,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@popolcek o asi to musíš skúsiť o 6 hodín :S
a neznasam nasu triedu biologikarku... dneska niekto pustal hudbu na mobile a ona po nas zacala vrieskat, ze zoberie mobily celej triede... proste... nervovo velmi labilna
ale najviac mam nasu anglictinarku pretoze z angliny mam same jednotky