neviem prečo,ale vždy som chcela byť ľaváčka pre mňa to bolo fascinujúce. A inak v škole stále nejakou náhodou sedím vedľa ľaváka a nikdy neviem odpisovať,lebo tou rukou si proste zakrýva aj text :/
mne nikdy trenovanie pisania lavou rukou neslo, aj ked som sa o to casto snazila, ale vzdy ma len rozbolela a cele to bolo take roztrasene.. ale v skole je tak neskutocna nuda, ze raz sa to urcite naucim
@cherilka08 Ja neviem, preco sa ludia takto vyselektovali . Ved to je hlupost. Podla mna sa spravila obrovska chyba, ked zacali kedysi aj deti, co inklinovali k lavej, preucat na pravu. Mali ich ucit aj na pravu, ale NIE preucat. Bolo by to inak super, keby kazdy vedel pisat oboma rukami a tiez si myslim, ze by to mohlo byt rozvijajuce pre obe hemisfery mozgu. Hoci ktovie, ci by s tym nenastavali aj nejake problemy, mozno ano.
A inak, preco vraj clovek, ak by isiel dlho po obrovskej, rozsiahlej rovnej ploche, sa po case dostane na to iste miesto ? Ak chodime do kruhu, potom asi sliapeme jednou nohou dlhsi krok, ci ako?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
(ach)
takže mám zrejme obe ruky ľavé, len na tú oficiálne pravú som si už dajako zvykla
A inak, preco vraj clovek, ak by isiel dlho po obrovskej, rozsiahlej rovnej ploche, sa po case dostane na to iste miesto ? Ak chodime do kruhu, potom asi sliapeme jednou nohou dlhsi krok, ci ako?
Ale ked chcem tak aj pisat viem lavou tak ja neviem kam sa mam zaradit
ale zvládam aj pravou...
ja som lavacka a som na to hrda
no ani neviem prečo, ma priťahujú ľaváci...
asi som úchylná... nevadí
ale áno mám, mne je jedno či obojruký, č ipravák či ľavák len som bola prekvapená ľaváci sú niektorú sexi tak podarene píšu
a navyše nám pracuje opačná mozgová hemisféra :p
joj to viem viem
A hej, držím tie veci na písanie v pravej
@cherrylka08 a ty si ktorou rukou utieraš zadnicu?