keby som niečo z toho neznášala, tak je u nás doma vyslovene neporiadok! čo už, musela som si z týchto činností pred pár rokmi urobiť záľubu, takže mi už nič nevadí a keď sa mi nechce, tak sa mi nechce všetko dokopy...
mne je to jedno, aj tak robím doma všetko.. ale nenávidím upratovanie na dvore, čo je napr. zbieranie hovien po našom psovi, zametanie lístia a betónu, také veci na záhradke... (blee):/
nevadi mi ani jedna,akurat to utiernie prachu mi pride takeee zbytocne a furt to musim robit..plus milion prkotin co musim zdvihnut z koralu alebo z roznych policiek aby som to podtym utrela..no proste zdlhave a neefektivne.. a nemam rada pracu na zahrade.
Doma nerobim nic, dokonca si ani vlastnu izbu neupratujem, kedze mam alergiu okrem ineho aj na prach Sem tam umyjem po sebe riad ked som sam doma dlhsie ako par dni..
ja nenavidim ked mama donesie 2 metrovu kopu oblecenia ked nechce zehlit a necha ma to vsetko poskladat bleee a este aj drhnute kupelne...hajzel by som nerobila
vysavanie..teda ono by to mozno aj bola sranda..dobre sa mi pri tom pospevuje ale ked sa zacnu nasi rozculovat nad kazdou smietkou co si nahodou nevsimnem a potom ma to uz nebavi..a leze na nervy
gazdniky celého sveta spojte sa a ukameňujte ma,ale ja neznášam varenie vôbec to nie je pre mňa relax,ale zvytočný stres. a ešte strúhanie zemiakov.
vždy sa s mamou dohodnem,že ja radšej poupratujem celý byt a ona nech varí
a vysávať nemusím vôbec,lebo máme v celom byte parkety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a asi som vadna, ale ja umyvanie riadu zboznujem moja najoblubenejsia cinnost a vysavanie,inak som uz leniva
a upratovanie izby tiez nemam rada, najviac upratovanie skrine, skladanie habov,,neviem to pekne zlozit
vždy sa s mamou dohodnem,že ja radšej poupratujem celý byt a ona nech varí
a vysávať nemusím vôbec,lebo máme v celom byte parkety