@Aztek .. lebo sme sa dohodli ze sa budeme mat radi @Nello lebo sa s ním dobre komunikovalo.. ale nejak sa vykaslal na mna :ehm: @Mefistofel lebo tiež pestuje avokádko :-S @Georg21 lebo mi niekedy jeho veci čo sem pridá vyčaria úsmev na tvári .. @hoperpohroma lebo udava SWUEG jak hovori
a zaroven vsetkych lebo tu dokopy nikoho poradne nepoznam
@momoglamorous a mám ju rada preto, lebo je jedna z mála ľudí, ktorí sú na Birdzi normálni vie pomenovať veci pravými menami, nemá problém sa zastať ľudí a pomôcť im, nevyvyšuje sa nad ostatnými a tak ďalej...
Skúsil som spraviť taký rozsiahlejší abecedne zoradený výber, vlastne mám tých ľudí ešte viac, ale snažil som sa to zúžiť
Z tých, ktorých poznám (aspoň trochu) osobne:
alpynus
amikadze
antifunebracka
anzu
baggy
blahoslavena
bluepanter
bryndzula
cjubou
divinatoire
etelnair
flussica
galinka
greyness
grietusha
hellium
holandskasalama
majo
matusha
mielikki
murcatko
n0win0u
narazuvzdornaa
nicmanenapada
phantasia
piter09
pubertslatinocelny
sugy1
thrwtchr
transplantovana
tunidlo
twinoolanela
uplnezlo
x4v13r
yolis
Z tých, ktorých osobne nepoznám:
ceresienka
ciernaruzicka
fxx
hoperpohroma
joplinka
kikushenka
kolieskonavoze
mcvpn
motyylia
nenay
nihili
onaj123 (seriously!
teaner
waagbistritz69
@beboo idealne aby ta zem bola stale vlhka a hlavne aj to aby bolo to semiačko uplne v zemi a zakryte napriklad sáčkom aby sa udržiavala teplota. v tedy sa zrychli kličenie. vlhku zem udrzujes lahko tým ze bude zakryty kvetináč sáčkom
mám rada @sumivybanan , lebo je to môj najbližší človek z tohto portálu @ssak , lebo je to jednoducho Zajko ale keby mi konečne spravil ten čaj, mala by som ho radšej @tikalok , lebo mu vďačím za hint s tým stopárskym tričkom a dokonca pozná moju obľúbenú knihu z detstva @midnight , s ním sa mi snívalo že som ho objímala ( ) @samtord , lebo sa mi páčili jeho blogy, škoda že už ich je tu pomenej @zelinka , lebo je zlatá, aj keď ju nepoznám @kitty7 stotožňujem sa s jej názormi, aj keď by mi nemala byť sympatická lebo je to bývalá môjho frajera
ako v tychto forach kazdy mesiac vidno take tie "groups" obcas, (z mnoziny vznikaju tranzitivne relacie - co mi vlastne pripomina, ze sem mozem uviest @nenay - lebo je cool počtár a dievka) a @midnight mi casto nazor trafi ...
a @phantasia je take slniecko cela
and many more, nechce sa mi vypisovat...
@sarita621 dakujem ja pisem uryvky castejsie, ale na celu basen su prilis kratke, tak tie davam len na instagram a uvedomila som si, ze mam vlastne 2 strasie, ktore som tu nezverejnila
@tosom najvtipnejsie za cely tyzden asi ako si sa tam psotavil a pol hodinu riesil kto bude s kym spat za pomoci grafor, a potom samzoérejem nase ekonomicke a graficke teorie nad ranom
@ssnehulienka
nesmieš zabudnúť že ekonomické a grafické teórie okolo pol štvrtej ráno podávané spolky spiacemu a spolky skoro spiacemu publiku boli podané v striedavo angličtine a francúzštine !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
@Nello lebo sa s ním dobre komunikovalo.. ale nejak sa vykaslal na mna :ehm:
@Mefistofel lebo tiež pestuje avokádko :-S
@Georg21 lebo mi niekedy jeho veci čo sem pridá vyčaria úsmev na tvári ..
@hoperpohroma lebo udava SWUEG jak hovori
a zaroven vsetkych lebo tu dokopy nikoho poradne nepoznam
» img.pandawhale.com/27810-Grumpy-Ca...
(zádverové) bläääääääää!
Z tých, ktorých poznám (aspoň trochu) osobne:
alpynus
amikadze
antifunebracka
anzu
baggy
blahoslavena
bluepanter
bryndzula
cjubou
divinatoire
etelnair
flussica
galinka
greyness
grietusha
hellium
holandskasalama
majo
matusha
mielikki
murcatko
n0win0u
narazuvzdornaa
nicmanenapada
phantasia
piter09
pubertslatinocelny
sugy1
thrwtchr
transplantovana
tunidlo
twinoolanela
uplnezlo
x4v13r
yolis
Z tých, ktorých osobne nepoznám:
ceresienka
ciernaruzicka
fxx
hoperpohroma
joplinka
kikushenka
kolieskonavoze
mcvpn
motyylia
nenay
nihili
onaj123 (seriously!
teaner
waagbistritz69
Tu som mohol na niekoho kľudne aj zabudnúť!
kazdy den ho obcumujem o kolko mm sa pochlapilo
@zelenookarysavka ved ona vie
inak mozno trochu odveci, ale nakolko mas rada moju tvorbu: nedavno som sem postla novu basen, neviem ci si citala
že na čo také fóra zakľadať a tak....
@sumivybanan , lebo je to môj najbližší človek z tohto portálu
@ssak , lebo je to jednoducho Zajko ale keby mi konečne spravil ten čaj, mala by som ho radšej
@tikalok , lebo mu vďačím za hint s tým stopárskym tričkom a dokonca pozná moju obľúbenú knihu z detstva
@midnight , s ním sa mi snívalo že som ho objímala ( )
@samtord , lebo sa mi páčili jeho blogy, škoda že už ich je tu pomenej
@zelinka , lebo je zlatá, aj keď ju nepoznám
@kitty7 stotožňujem sa s jej názormi, aj keď by mi nemala byť sympatická lebo je to bývalá môjho frajera
3kurt21
barky
luxie
silviaaa
a inak:
@lawey @hoperpohroma @burble @bludiacisvetom @zerone @willbebetter @tomas @gukol @grietusha @wind ...a ešte tá jedna vegánka začínajúca... aha, @elemia
už som aj zabudla na maturitný stres, vďaka tebe : )
heatrow pistolky :p
@Violinkenneth
@Wladi
Oni vedia prečo
A mám rád veľa osôb odtiaľto. Páčia sa mi ich príspevky, názory a pod.
a @phantasia je take slniecko cela
and many more, nechce sa mi vypisovat...
zelené hviezdy pred búrkou
učebňa ekonómie ojojoj
@nataly005 lebo proste je to nataly
nesmieš zabudnúť že ekonomické a grafické teórie okolo pol štvrtej ráno podávané spolky spiacemu a spolky skoro spiacemu publiku boli podané v striedavo angličtine a francúzštine !