ale mat v compe nieco s prietokom 84 litrov za hodinu mi neni velmi sympaticke, toboz ked ti to daju rozobrate do poslednej hadicky a ze zmontuj si to sam a dufaj ze ti to bude tesnit
akoze ta pumpa je tam potencialne kurvitko a som zvedavy jak bude fungovat po takych dvoch rokoch co sa tam bude smazit, tie otvory na spodnej doske mozno ani nie su na odvetravanie ale aby ti kadial mala odtiect ked sa to dojebe
@etelnair vodné chladenie som už zapájal a neni to nič zložité, tam sú tie spony samozaisťovacie (či ako sa tomu hovorí) a neni šanca že by cez to niečo pretieklo a je jasné že by som to nedal bez odskúšania hneď do kompu a tiež keď sa na to tak pozerám tak na to bude slušne teplo sálať s grafík... jedine že by som vodu potiahol aj na ne ale to pochybujem že by uchladilo toto čo tam je originál
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a vlastne ono to potrebuje priestor aj zospodu tak radsej koliecka nechaj
@profesor jasné dáke 20" na to pozháňam
ale mat v compe nieco s prietokom 84 litrov za hodinu mi neni velmi sympaticke, toboz ked ti to daju rozobrate do poslednej hadicky a ze zmontuj si to sam a dufaj ze ti to bude tesnit
akoze ta pumpa je tam potencialne kurvitko a som zvedavy jak bude fungovat po takych dvoch rokoch co sa tam bude smazit, tie otvory na spodnej doske mozno ani nie su na odvetravanie ale aby ti kadial mala odtiect ked sa to dojebe