Bavilo by ma napr. písať sprostosti, režírovať sprostosti alebo maľovať sprostosti.
Nemohla by som nič, kde by som musela byť veľa za compom, lebo zdravotné dôvody
bavilo by ma
niečo v medzinárodnej organizácii/alebo v IUVENTE s mladými/na velvyslanectve, ambasáde/alebo robiť na ministertve, alebo kde, asistentku... lebo mi je to blízke a viem, že by som tam bola rada
a nie
vykladať tovar v obchode/poštárka/mäsiarka.. prvé, lebo to robím teraz a je to hrôza, druhé, lebo to som robila a bola to hrôza a tretie, lebo nenášam chytať mäso
@james98 Môže byť, je mi to úplne jedno čo to bude, len nech je to "administratívne " akože dajaký "prevádzkar " obrovského kolosu kde bude šéf desne prachatý a budem s ním mať pomer kvôli benefitom... Poprípade tie pseudo asistentky, vedúce firmy a pod.
najskor budem robit nejake sportove alebo alternativne lekarstvo. Rozhodne nechcem pracovat v statnom zdravotnictve a takisto ani v klasickych nemocniciach
Chcem byť zdravotná sestra. Vždy ma lákalo nemocničné prostredie a pomoc chorým.. a práca s ľuďmi ma veľmi baví, pri brigáde som sa naučila o ľuďoch veľa vecí a práca s nimi je veľakrát ťažká, ale aj najkrajšia.
Naopak po praxi vo verejnej správe môžem povedať, že by som za žiadnych okolností nechcela robiť akúkoľvek administratívnu, hospodársku alebo riadiaci činnosť v podniku.
Kardiologička alebo neurologička, ale kto vie, čo zo mňa nakoniec bude V každom prípade by som rada bola nejaká lekárka, lebo to je (z môjho pohľadu) to najkrajšie poslanie, pomáhať.
Ja si hlavne myslím, že aj práca ktorá je za normálnych okolností nudná, môže byť úplne super ak je dobrý šéf a kolektív... a zas naopak. Ale tak chcela by som hlavne aby som mohla kariérne rást, firma by zabezpečovala školenia a také veci. nech to proste nie je práca, kam si to pojdem len odsedieť.
a určite by som nemohla robiť nejakú sestričku v štátnej nemocnici alebo opatrovateľku. Jednak sú dosť zlé platy vzhľadom na to, aká je tá práca ťažká a ešte ani pacienti sa k nim veľakrát nesprávajú tak ako majú. tiež by som nechcela robiť učiteľku na inde ako VŠ a potom asi všetky tie povolania na ktoré netreba vzdelanie. čiže čašníčka, upratovačka, stáť niekde za pásom, predavačka...
Nič nechcem robiť No, preklady, remeselnú činnosť, jazykovú korektúru a učiteľstvo by som asi zvládla, ale na nič z toho nemám a nebudem mať kvalifikáciu.
Bavilo by ma: trošku písať, trošku prekladať, trošku šiť.
Určite nechcem robiť: profesionálnu vodičku, pedikérku a manažment, HR a takéto práce, na ktoré treba s nadštandardným nadšením okúzľovať teľce.
Ktorú prácu chcete robiť? Aká práca by vás bavila ? Ktorú prácu by ste vykonávať nemohli? Ku všetkým otázkam ešte jedna Prečo?
V prvom rade chcem zarábať a nie pracovať, dúfam, že ťažiť ropu ma bude baviť .. na to aby som si zvykol mám sotva dva týždne. Preto lebo si myslím, že by ma to mohlo baviť.
Určite by som nerobil prácu za pásom alebo v blízkom a priamom kontakte s ľuďmi jednak to nemám v sebe a po druhé nemám nervy vysvetľovať dementným ľuďom čo nevedia pochopiť na prvý krát. Hovorí sa tomu aj Trpezlivosť a to ja teda naozaj nemám (pracujem na tom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nemohla by som nič, kde by som musela byť veľa za compom, lebo zdravotné dôvody
niečo v medzinárodnej organizácii/alebo v IUVENTE s mladými/na velvyslanectve, ambasáde/alebo robiť na ministertve, alebo kde, asistentku... lebo mi je to blízke a viem, že by som tam bola rada
a nie
vykladať tovar v obchode/poštárka/mäsiarka.. prvé, lebo to robím teraz a je to hrôza, druhé, lebo to som robila a bola to hrôza a tretie, lebo nenášam chytať mäso
A nechcem robiť takô, že budem nonstop za počítačom a žiaden kontakt s ľuďmi...
v každom prípade odmietam mať 9-5 prácu.chcem mať projekty, na ktorých budem robiť, písať, venovať sa veciam a neustále sa učiť nové veci.
Naopak po praxi vo verejnej správe môžem povedať, že by som za žiadnych okolností nechcela robiť akúkoľvek administratívnu, hospodársku alebo riadiaci činnosť v podniku.
Bavilo by ma: trošku písať, trošku prekladať, trošku šiť.
Určite nechcem robiť: profesionálnu vodičku, pedikérku a manažment, HR a takéto práce, na ktoré treba s nadštandardným nadšením okúzľovať teľce.
V prvom rade chcem zarábať a nie pracovať, dúfam, že ťažiť ropu ma bude baviť .. na to aby som si zvykol mám sotva dva týždne. Preto lebo si myslím, že by ma to mohlo baviť.
Určite by som nerobil prácu za pásom alebo v blízkom a priamom kontakte s ľuďmi jednak to nemám v sebe a po druhé nemám nervy vysvetľovať dementným ľuďom čo nevedia pochopiť na prvý krát. Hovorí sa tomu aj Trpezlivosť a to ja teda naozaj nemám (pracujem na tom)