@filipkvietok
btw: take daco ako ps,pise sa to na konci textu
thx: to je thanks..akoze dakujem(teda myslim ja to nepouzivam)
eee: akoze ee,nie..chapes?
Gdo ešte nevie
omg - oh my god (ó môj bože slight_smile:
wtf - what the fuck (čo do pi.i)
nz - neni zač,nie je za čo
lol - laughing out lout (hlasno sa smiať)
sry - sorry (alebo nie?)
pls - please (prosím)
jj - jo jo (áno áno slight_smile:
WTF?Toto je čo za anketu?OMG to by ma ani nenapadlo takéto niečo sem dať BTW mali by ste robiť niečo užitočné (lol)
Teda sry,ale nemohol som sa udržať
A ak niekto na toto napíše ROLF tak potom thx
To čo za graf?Vyskočil mi tu graf zelený Region A, fialový Region B, na jednej osi roky 2006 až 2008 a na druhej čísla od 0 po 120...WTF?!
Okrem WTF a BTW takéto skratky nenávidím...o to viac, keď niekto v hovorenej reči použije 'lol' či 'omg'...odstreliť!Pripúšťam, ja občas odpovedám 'dabljú tí ef?', ale inak ma to vytáča.
neznasam ked niekto pouziva taketo pridubane skratky este ked nz co pouzivam aj ja ale uplne neznasam ked niekto napise jj alebo ee takych udi by som najradsej poslala do...riti...a taketo pridubae skratky tiez naco vam vlastne su??? aby ste mohli niekomu vynydat a on by nevedel o com tocite??? tato anketa ma nehorazne nasrala
neznášam skratky, hlavne v komunikácii zoči-voči (to je akože moj preklad face-to-face ) neznážam odpovede nj, jj, nz, ď... z týchto používam len btw, lebo je to skratka pomerne dlhého slova, a to len v písanom texte a to len v neformálnej komunikácii.. inak nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
wtf????:/
napr.: btw, thx, eee, to je vsetko, ostatne poznam, diky za ochotu
btw: take daco ako ps,pise sa to na konci textu
thx: to je thanks..akoze dakujem(teda myslim ja to nepouzivam)
eee: akoze ee,nie..chapes?
btw - By The Way (mimochodom)
thx - thanks to si mohol vedieť
ee - nie (ako malé deti ee zápor)
omg - oh my god (ó môj bože slight_smile:
wtf - what the fuck (čo do pi.i)
nz - neni zač,nie je za čo
lol - laughing out lout (hlasno sa smiať)
sry - sorry (alebo nie?)
pls - please (prosím)
jj - jo jo (áno áno slight_smile:
Teda sry,ale nemohol som sa udržať
A ak niekto na toto napíše ROLF tak potom thx
...aaa preco som jedina co hlasovala ze btw?!..aaaaaaaaa :S
Okrem WTF a BTW takéto skratky nenávidím...o to viac, keď niekto v hovorenej reči použije 'lol' či 'omg'...odstreliť!Pripúšťam, ja občas odpovedám 'dabljú tí ef?', ale inak ma to vytáča.
ale inak aj JFGI je super (just fucking google it)