co ja viem..napr. Ernest Sarkozi co hra na cimbale v Ciganskych diabloch...zo slovenskych ma napada malo...ale napr. z ceskych Halina Pavlovska, kedysi bola u mna top najtucnejsia ceska herecka Helena Ruzickova.
@Manajas presne tak! Možno pár hercov a spevákov a padla. @Viollin No veď 100krát krajší pohľad na nahú Polnišovú aj keď nie je žensky ideál ako na kosti a kožu. Fuj hnus
Len by ma zaujímalo aký je sex s takou ženou @8 veď tam musí prísť k poškodeniu pohlavného orgánu kde sú samé kosti a lubrikantu nestačí ani za vedro tam už asi rovno iba vazelina pomôže Inak je mi ľúto tích žien aj že vôbec čosi také existuje ako anorexia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Len by ma zaujímalo aký je sex s takou ženou @8 veď tam musí prísť k poškodeniu pohlavného orgánu kde sú samé kosti a lubrikantu nestačí ani za vedro tam už asi rovno iba vazelina pomôže Inak je mi ľúto tích žien aj že vôbec čosi také existuje ako anorexia.