Ktorú upratovaciu činnosť máte najradšej a ktorú najviac neznášate?
Ja najradšej prekladám/ukladám veci, zoraďujem šuflíky, triedim.
Neznášam umývanie okien, umývanie dlážky, utieranie prachu (hlavne keď je všetko pomerne čisté a nevidno rozdiel)
Tak sa pochváľte ^^
nemám rád upratovacie činnosti vonku. Vytrhávanie buriny atď. Vo vnútri mi žiada práca nevadí. Ale ak si mám vybrať, najradšej mám ani vysávanie a umývanie dlážky. Najmenej rád mám asi leštenie okien, lebo mi dlho trvá, kým som spokojný, ak sklo/okno obzerám zo všetkých možných uhlov
Úplne že najviac najradšej milujem triediť a vyhadzovať nepotrebné veci naposledy som tak vyniesla do kontajnera tuším 3 či 4 velké tašky a môžem ich pritom trhať krčiť a akokolvek zničiť lebo ich aj tak vyhadzujem a ešte sa pri tom aj vyzúrim dobre a nemám velmi rada keď niečo dlho umývam a mám mokré ruky lebo ich mám potom strašne rozmočené a suché a taký nepríjemný pocit potom mám rozmočený ale inak tak celkovo rada upratujem, nie žeby som to vyslovene milovala a mala stále čisto doma ale nemám k tomu vyslovene že odpor a ak už sa raz pustím do velkého upratovania tak som schopná pomaly aj strop povysávať
Asi najviac nemusím umývanie riadu a utieranie riadu, lebo to sa robí furt a furt sa riad nájde. Neznášam ukladanie veci do skrine, lebo sa to zachviľu zase rozhadze. Nemusím ani vysávanie lebo koberce sú podla mňa dosť osemetna vec a chcela by som radsej parkety. Nemam rada umývanie malých vecí v obyvackovej zostave, lebo je toho strašne moc a samé zbytočnosti. Potom umyvanie schodov a leštenie skiel je fujky, ja asi upratujem rada, ale radšej o upratovaní citam.
neznášam triedenie ponožiek a vysávanie/umývanie dlážky, lebo v našom dome sa to fakt nedá, tu je všetko zrobené tak, aby to trvalo 1000 rokov
a mám rada také tie drobnosti... skladanie farbičiek, triedenie oblečenia podľa farby, trediedenie špendlíkov.. triedenie vo všeobecnosti.. okrem tých ponožiek, lebo takmer všetky sú čierne alebo biele ._.
Nemám rada kúpeľnu a hlavne sprchovy kut. Dlho mi trvá odhodlat sa k vysavaniu ale keď vysavam bavi ma to. Potom nemám rada umyvanie podlahy.
Rada vešiam aj skladam pradlo, ani zehlenie mi nevadí ale nezehlim len u rodičov. Ku kuchyni mám neutrálny postoj, neznášam ju robiť keď je úplne zapratana ale taký bežný stav ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale okrem toho mi nevadi ziadna...
nerád umývam zem, riad nechce sa mi skladať oblečenie po vypraní, nie to ešte žehliť.
Celkom rada umyvam zachod, utieram prach a vobec mokre umyvanie mi nevadi, okrem suchych ruk a polamanych nechtov
a mám rada také tie drobnosti... skladanie farbičiek, triedenie oblečenia podľa farby, trediedenie špendlíkov.. triedenie vo všeobecnosti.. okrem tých ponožiek, lebo takmer všetky sú čierne alebo biele ._.
Rada vešiam aj skladam pradlo, ani zehlenie mi nevadí ale nezehlim len u rodičov. Ku kuchyni mám neutrálny postoj, neznášam ju robiť keď je úplne zapratana ale taký bežný stav ok