Ktoru z otázok neznášate najviac ked vám ju položí vaša priateľka.
Na čo práve myslíš?##Kam speje náš vzťah?##Priťahujú ťa aj iné ženy?##Som príliš tučná?##Aké boli tvoje expriateľky?##Myslíš si, že ona je krajšia ako ja?##Čo by si robil, keby som zomrela?##A musíme pozerať ten futbal?(alebo iný film)##Zase ideš do krčmy
pozrite sa .d ja sa v zenach nevyznam..od skolky mam len jednu kamaratku a viac ani netuzim..ale s pocuvania sem tam ked idem kamosmi a maju priatelky zo sebov .tak sem tam ich otazky stoja za to.. a tieto ktore su napisane tu som pocula u veciny tych dievcat... dokonca jedna sa pytala .mjho kamarata ked bol v afganistane ako vojak cez internet ze ako sa budu volat ich deti no debata na 10 hodin a hadka na 100 rokov XDDDDD..chudak chlapec-
Na čo práve myslíš? Na to kam spolu dnes pojdeme. Kam speje náš vzťah? Neriesme to, uzivajme si. Priťahujú ťa aj iné ženy? Prirodzene ze ano, ale milujem len teba. Som príliš tučná? Nie,si tak akurat. Aké boli tvoje expriateľky? Tak rozne, ale so ziadnou som si nerozumel tak ako s tebou. Myslíš si, že ona je krajšia ako ja? Ved vies ze premna si ty najkrajsia. Čo by si robil, keby som zomrela? Urcite by ma to trapilo,ale zivot musi ist dalej. A musíme pozerať ten futbal?(alebo iný film) Tak vies, je to liga majstrov. (alebo podla mna dobry film bude sa ti pacit). Zase ideš do krčmy? Kedy sa vrátiš? Podla nalady, ale neboj sa zajtra ti to vynahradim. Miluješ ma? Samozrejme ze ano. -Tak vidite, ziadna nieje taka ze by ma stvala lebo na kazdu mam odpoved.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a naco ti je zena ked jej hovoris priatel?
Dvojka tiež , lebo oboch nás zaujíma budúcnosť, ale skôr po technickej stránke , kde budeme bývať a tak.
Trojku sa tiež nemusí pýtať, lebo je jasné, že áno, ale vie, že ju nepodvediem.
Posledné hovorím dostatočne často (ale nie príliš často ) sám od seba.
Do krčmy nechodím , naša liga sú chlastačky na byte a to je skoro vždy so mnou.
Zvyšné otázky sú hlboko pod jej intelekt.
Kam speje náš vzťah? To vieme.
Priťahujú ťa aj iné ženy? Však nech sa pýta
Som príliš tučná? Našťastie sa ma to nepýta.
Aké boli tvoje expriateľky? Pozná ich a nemám problém jej o nich povedať.
Myslíš si, že ona je krajšia ako ja? Vie, že je pre mňa najkrajšia.
Čo by si robil, keby som zomrela?
A musíme pozerať ten futbal?(alebo iný film) Áno musíme
Zase ideš do krčmy? Kedy sa vrátiš? Väčšinou chodíme spolu.
Miluješ ma? Milujem.
mne skor vadi ked sa ja pytam a nedostava sa mi pozadovanej odpovede