Toto je zelenina, ktorú neznášam ja, tak by ma zaujímalo, či je nás viac Lebo ja mám desne divné chute, niekedy si pripadám ako jediná na svete :/ Ale napr. taký cesnak milujem. Nepochopiteľné.
@bebekex Ja nechápem, prečo sa kôpor tak často pridáva k lososovi. Veď ten už má sám o sebe tak jemnú a delikátnu chuť, načo ju úplne potláčať kôprom, ktorý je extrémne výrazný :/
Mozem vsetko z toho ale nemozem povedat ze vsetko z toho mam vyslovene rad zo zeleniny nemozem kel a ani niezeby mi nechutil ale nerobi mi vooobec dobre
Ja to nechapem, citam cele forum aj komenty a mne absolutne všetko chuti
anglicka zelenina :3 kapusta je uplne top s vrabcom... koprova omáčka je od detstva moje naj jedlo ... vypražany karfiol mam radšej ako rezne, len sa snažim nejesť vypražane.. uhorky su moja najčastejšia príloha a varené paradajky s rukolou a piniovými orieškami ku kurčaťu :3
Zavárané uhorky sú hnus, to je ako keby to bola úplne iná zelenina než čerstvé, lebo tie zas zbožňujem
No a najviac neznášam kôpor a cviklu, to nikdy nedám do úst
cviklu mám rada len ochutenú, s chrenom, korením, ako malá som nemala rada olivy, ale teraz áno a ešte dosť bez chuti mi príde zeler, ale ochutený zjem, aj v polievke, ale ako potenciálny alergik (som sa párkrát vyhádzala, nwm z čoho a dodnes som na to neprišla, ani žiadna súvislosť s jedlom tam nie je zatiaľ, tak je to záhada) by som nemala jesť na kilá tieto veci...a ešte šalátové uhorky v octe bez príchute ee, len šalát so strúhanými s peprom, cibuľou a chilli....a naopak najradšej mám tekvice, cukety a špenát
Petržlen veľmi nemusím a tekvicu
Paradajku a kyslé / zavárané uhorky milujem najviac
Keď som bola mala a keď mama niekedy zabudla kúpiť paradajky tak som pre ne revala
Bola to moja detská láska
@hetfield zeleny stred myslis stopku ci co? lebo vnutri by mali byt normalne cervene ale nie, ja musim mat kusky urcitej velkosti, ak su velmi velke, tak to nezjem toto je taka moja specifickost no, ale celkovo ma vie iritovat, ake kusy zeleniny su ludia schopni dat napriklad do salatu
@mariquittka paštrnák je sviňa, hlavne listy. Dávaj pozor, pretože obtretie o listy paštrnáka spôsobuje otvorené krvavé pľuzgiere, hlavne u alergikov a citlivejších osôb.
@majmarad
to ani nemáme doma ale inak burina keď sa z nej vyhadzujú ruky, je to preto, lebo to je nejaká skrížená reakcia so slnkom, mne sa to robí možno prvý deň, keď začína na začiatku leta svietiť silnejšie slnko a idem niečo do záhrady robiť, potom už nie, už si zvyknem vždy
@mariquittka to už nevyriešiť. Jednoducho sa ti to otvorí a musí sa zahojiť chrasta, ale v práci s tým bol problém. len som nevedel z čoho to mám a kým som na to prišiel, tak sa mi stále objavovali nové. potom som si uvedomil, že nič nové som okrem paštrnáku nesadil a už som hneď vedel Ale bolo to nepríjemné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A tepelne upraveny salat v quesadille. Ale to normálni ludia nerobia.
ružičkový kel
kedysi som neznášala brokolicu, ale už sme si k sebe našli cestu
anglicka zelenina :3 kapusta je uplne top s vrabcom... koprova omáčka je od detstva moje naj jedlo ... vypražany karfiol mam radšej ako rezne, len sa snažim nejesť vypražane.. uhorky su moja najčastejšia príloha a varené paradajky s rukolou a piniovými orieškami ku kurčaťu :3
No a najviac neznášam kôpor a cviklu, to nikdy nedám do úst
Paradajku a kyslé / zavárané uhorky milujem najviac
Keď som bola mala a keď mama niekedy zabudla kúpiť paradajky tak som pre ne revala
Bola to moja detská láska
to ani nemáme doma ale inak burina keď sa z nej vyhadzujú ruky, je to preto, lebo to je nejaká skrížená reakcia so slnkom, mne sa to robí možno prvý deň, keď začína na začiatku leta svietiť silnejšie slnko a idem niečo do záhrady robiť, potom už nie, už si zvyknem vždy
Až takéto som mal
Prebohaaaa....ufff...a ako si to riešil? Si klasicky do seba narval antihistaminikum či dačo iné?
Neskúšam radšej, netuším však, či to má každý, možno nie