@filus ooo XD Crysis 2 je ževraj pecka ale príbehovo by som si aj tak musel zahrať 1ku najprv že.. ? takže to je jedno.. ja si to prejdem.. po skyrime..
@daddy jj 2 je úplne ppci a teraz keď už je na to aj tessellation balík a hiress mód tak tak to nemá chybu a v3D už vôbec
ako je tam niečo aj s jednotky ale žeby to moc ovplyvnilo chápanie deja keď si nehral 1 a War Head tak to nie, s jednotkou to má spoločnú asi len postavu aj to scípne hneď na začiatku
assassins creed je moja srdcovka. AC jednotka bola dost blba. ale dvojka uz bola uzasna. celkovo hudba, grafika, efekty. plus aj AC brotherhood bola pecka. a revelations budem mat az o 2 tyzdne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ako je tam niečo aj s jednotky ale žeby to moc ovplyvnilo chápanie deja keď si nehral 1 a War Head tak to nie, s jednotkou to má spoločnú asi len postavu aj to scípne hneď na začiatku
...okrem týchto (vymenovaných) som hral a a minimálne každú prešiel na 50%
... samozrejme GTA series je samozrejmosť a ešte by som spomenul Colin McRae - RALLY serie ... na poslednú sa ešte chystám - na XBOX360
Tomb Raider - nejaký starý na playstation, nič moc veru
GTA - všetky, najviac ma bavila IV, alebo Vice City celkom
Singularity - asi ani nepoznám
Sims - hral som všetky, ale vždy len postavím dom a potom ma to prestane baviť
Need for speed - asi všetky, ale som skôr na simulácie ako arkády
Heroes of might and magic - to ma nikdy nechytilo
Call of duty - fajn multiplayerovka, hlavne IV sa mi páčilo
Crysis - ani neviem teraz
Tomb Rider som hrala skoro všetky časti, celkom fajn na odreagovanie
GTA sa mi nepáčilo ani jedno
Sims strata času, ale ako 10 ročná som sa hrávala
NFS Underground 2 najlepšia asi, milujem tú hru
Singularity nepoznám
Might and Magic som hrala neviem kolkatku ale bola dobrá, bohužial som požičala cdčko a už sa mi nevrátilo...
call of duty som nehrala ani crysis
ale najlepšia hra momentálne pre mňa Hitman 2
moja druha naj hra je uncharted. dvojka a trojka.