@michalb25 no to by som nechcel toľko behať non stop po vonku aj v daždi aj v burke.. ja som behal po vonku dosť a aj tak som mal vždy čas si pozrieť nejakú tú rozprávku
@veroniques tak presne a ta Sam som chcela byt aj ja lebo bola z nich najmudrejsia a tak suhlasim s tebou, tie chlapcenske veci ako zavody na scar a galactic football ani mne sa nepacili ale ano JETIX aj ja by som brala naspet. Disney je upplneee o nicom :/
Tie zavody si vobec nepamatam Nemas este spomenute: Naruto,Kral samanov,Power rangers,ying yang yo!,Monter buster club(MBC),Team Galaxy,Pucca,Kapitan flamengo,Trieda cislo 402,Shurikan school....to vsetko bolo moje detstvo
@cool1223boy tak ja som vedela ze som zabudla napr. na yin yan yo, ma to momentalne nenapadlo a aj ta pucca a trida 402 , moje oblubene ale power rangers a kral samanov a naruto , to sa mi nepacilo akoze milujem anime, ale skor take ako yu yu hakusho, kaleido star a samozrejme Pokémon
@cool1223boy hej bolo to na animaxe a bolo to o takom chalanomi menom Yusuke, co ho zrazilo auto a bol duchom a musel urobit par uloh aby mohol zas ozit aj teraz to pozeram , ale stahujem tie casti z ulozto
ale cartoon network kedysi bol lepší.. tom a jerry, fintstonovci, scooby doo, dexter, powerpuff girls, looney tunes, cow and chicken to som rada pozerala
@obliviate hej ja som pozerala cartoon ked som mala asi 5 ale vtedy som este nerpzumela angličtine ale presne ten dexter a powerpuff girls tottáál uzasne rozpravky
tiež mám radšej supermaxové časy, minule sme s priateľkou pozerali Clarrisa vám to vysvetlí, tak to boli spomienky ale z týchto som mal veľmi rád Život s Louiem a Co je Andy?
@sarita621 však ani ja som tomu nerozumela ale sledovala som to. Istý čas si pamätám že som pozerala aj nemecký super RTL kde chodili tiež samé rozprávky a tomu som tiež nerozumela ale bavilo ma to
@obliviate presne na nemecky super rtl sa tiez pametam aj ja som to pozerala a stale sa mi pacilo ak tam povedli slovo wunderschon, pretoze to bolo slovo ktore som si pametala ale vtedy nemčinu som tiež nevedela a chodil tam ART ATTACK a este nwm co ale bolo to super
@veroniques ale pamätáme neboj, len nejako ked som davala anketu ma tak vsetko nenapadlo apritom ked som to vytvarala tu anketu tak som si aj hovorila ze možnosti nebudu stacit a zrazu okno co som vlastne cchela napsiat tute a luxor
@spiralfaust sak aj ja ale viac som cital rozpravky ako pozeral ... sem tam davali na STV1 (ked to bol jediny program) taku japonsku rozpravku o futbale... jaj tie stare dobre doby
Špiónky boli pre mňa top. Videla som asi všetky časti. A potom ešte Co je Andy? , Trieda č.402, Život s Louiem, Pirát divoký Jack , Traja kamaráti a Jerry (hoc mi to chvíľiu trvalo kým sa mi ta rozprávka zapáčila, lebo tie postavy sa mi vždy zdali tak trošku creepy...)
Ale naj bolo keď sa to ešte nevolalo jetix ale FoxKids!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
Co je Andy som žrala tiež ..a život s Louiem tak isto!
A tie závody ma nejak nechytili :/
Ale pamätám si a mala som rada omnoho viac.. napr. bola taká rozprávka s tým malým Tutanchamonom.
Alebo potom Witch!
A Oggy a šváby..
A ešte sa rozpamätám..
A chcem naspät Jetix.. jednoznačne
a lazy town bolo ale vtipné dosť.
toto som mal rád
skor supermax
tam davali vsetky dobre animated series ako spider-man, tie zraloky (na nazov si nespomeniem), extreme dinosaurs a ine
Iggy Arbuckle je super, lebo to mi vzdy pripomenie jednu kamosku, co sme s nou mal iten ich pozdrav.
Lazy Town bolo fakt psycho. O__O
Zavody Scar netusim co je, ale pravdepodobne (by) ma to nudilo.
to Super Monkey nieco nieco som najprv nespoznala, ale po vyhladavani som zistila, ze som to pozerala a dakujem za nazov!
ale vyhravaju to i tak Totally Spies, to je proste najvac.
+ W.I.T.C.H. bolo super, to som si aj ten casopis kupovala.
JETIX som proste zrala.
(a nemyslim, ze mam nejak vymyty mozog)
Bože ja idem z tadeto preč, nerobí mi to dobre
ale cartoon network kedysi bol lepší.. tom a jerry, fintstonovci, scooby doo, dexter, powerpuff girls, looney tunes, cow and chicken to som rada pozerala
potopa, potopa, potopa, potopa.. co se to deje?
je potopa tati
a aj najlepšia časť
a na toto si nepamätá nikto?
To bola iná šupa, keď behal jetix, a pred ním ešte FOX KIDS.
3 kamaráti a Jerry, život s Louiem, Co je Andy, Totally Spies, WITCH, závody Nascar, alebo aj Galactic footbal, na viac si nespomeniem,
to boli iné šupy Doteraz sa na to veľa krát pozerám na YT.
Boli sme vonku, alebo sme prišli k niekomu a snorili Jetix
a potom este kapitan flamingo, co niekedy davnejsie chodilo, 3 kamarati a jerry, co je andy a zivot s louiem
a tri kamaradi a jerry je kde ? na YT su vsetky diely, prekukane mam uz tri krat vsetky
a ešte takú, že tam mali postavy čísla 1, 2, 3, 4, 5.. aspoň myslím.. ale to neviem, ako sa volalo
na tochto sme zabudli
a ešte TUTENŠTAJN !!!!!!
pane bože chytila ma stará sentimentálna chvíľka
Sissi, Totally Spies som mala rada veľmi. Mno a potom Postrach Denis, Inšpektor Šikula, Tajné spisy psov, Spiderman.
A úplne najviac som milovala WunschPunsch a Triedu 402
Trieda číslo 402 bolo tiež dobré btw...
Co je Andy, Život s Louiem, Traja kamaráti a Jerry, X-Men atď...
tak, tak?
su tam vsetky diely
Ale naj bolo keď sa to ešte nevolalo jetix ale FoxKids!
Iggy iggy arbuckle ale pheneas a ferb (tak sa to pise?) boli najsuper. To bolo dokonca vtipne.
aj oggy a švábi, 3 kamaráti a jerry.
a toto nitko nespomenul :C