u mňa je to jednoznačne piercing, ( mám v obočku ) ale bohate mi stačí iba tento jeden..a druhá vec by bola asik tunelík, ten mám tiež, ale iba taký menší, tie prílíš roztiahnute sa mi nepáčia ...
Mám piercing v bruchu ale nikde inde by som si nič iné nedávala.... mala som aj v pere pol roka a doteraz tam mám jazvičku.... A tetovanie by som si tiež nedala lebo už to aj tak nie je originálne, má to každý....
Prvé som si dala ďalšie dve náušnice(20.10.2010), možno si dám ešte aj piatu 20.10.11 si idem dať tetovanie a 20.10.2012 si dám buď ďalšie tetovanie aebo piercing, neviem
Postupne dávam všetko. Začala som piercingom v bruchu, potom teto ruže na krku, teraz postupne dávam tetovať rukáv a v uchu mám 5 dierok... Baba čo mi to robí sa smeje, lebo už pri prepichu brucha mi povedala, že je kto raz začne jednou vecou, skôr-neskôr sa vráti....Dávam za pravdu...xixixixi. Akurát ma naštvala, lebo mi v 15 neprepichla obočie, ani zo suhlasom od mami. Vraj ksich decku neprepichne... fuj... Dnes jej už dávam za pravdu. Len tunele, tetovanie na ksichte a moc piercingov si ozaj isto nedám, lebo sa mi to ani trochu nepáči a asi s tým majú týpkovia problémy s robotou a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a tetovanie bude numero duae. ale to niekedy potom.
2.piercing
3.tetovanie
4. tunel asi nieee
čím infantilnejšie tým lepšie
A ešte furt pičovina, prečo nie aj všetko naraz?
Z uvedeného ma jedine tunel vôbec neláka, náušnice a piercingy mám, ďalší si spravím kedykoľvek, na kérku šetrím veľmi biednym tempom.
@pubertslatinocelny hľa, @1 má obočko!