Nokia....prečo? Lebo vždy sa mi osvedčila pri tom, že sa nepoškodí ani pri riadnych pádoch(vlastním N95), potrebujem ho len na volanie, SMS, kalkulačku a budík a všetko to spĺňa, tie smartfóny sú riadne závislácke Takže len tak jednoducho preto....pre bežného užívateľa perfect....
@ssnehulienka vlastnil som X10-ku a Xperiu Arc... otec si nedávno kúpil Xperiu J... a celkovo Xperií som už veľa v ruke držal, lebo aj kamaráti preferujú hlavne produkty od Sony...
@kosmiklove Ale hovno???!!! Tak môže byť, ale ja skôr myslím, tie smartfóny, čo majú dotykový display, ťukajú do nich ľudia celú večnosť prihlásený na facebooku, má to mnoho aplikácií, takmer dokonalú grafiku hier atď. .Tá nokia N95 čo mám je perfektná na fotenie a ináč na nič, ten internet a GPS stoja za hovno ....
@normane ja mam n95 8gb ale mne dost mrzne celu dobu co ho mam. neviem ci to ma pomaly procesor alebo len ja mam vadny mobil : D a inak ten internet ma tiez trocha stve a preto si chcem kupit lepsi - ale neviem jaky lebo sa tiez nevyznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
moje skúsenosti jednohlasne hovoria "SONY"!
... ako nokia tak htc robia kvalitné smartphony ktoré sú vo väčšine prípadov podarené aj po stránke dizajnu
... či si vyberieš WP8 = Nokia albo HTC = Android ... to je už ne tebe
( momentálne mám Nokiu N8 a HTC ONE )
proste zatiaľ nemám čo vytknúť týmto mobilom
nema niekto osobnu skusenost?
výhoda bola, že som mohol volať priamo cez zápas
@chlorofyl aky tam mas firmware?