aj dnes som ich pozerala,pozeral to niekto? na čt2 to slo,myslim,starsne sa mi lubila ta scenka s Homerom,ked isiel k tomu jazeru a videl tam svoj odraz a vravi,preco mi vyhrozujes rukou ? =D
simpsonovci south park family guy tie su genialne. z american dad som videla par dielov nejako ma to nechytilo a ani futurama. drawn together som videla parkrat na nemeckej stanici a kedze som rozumela asi tretinu tak to nemalo kuzlo ale vyzeralo to dobre
@Snehovavlocka to fakt? to ja zas nie,, ale bolo tam niečo o tom že Riško je náš kamarát? ..neviem už fakt ale rada by som si to ešte niekedy kukla a aj Tao Tao bol dobrý
@fialka89 ...veľmi túži, aby ho mal v lese každý rád, so všetkými chce byť stále dobrý kamarát - náš Riško... škoda, že to nevysielajú, ale keď budú, určite budem pozerať ešte mi utkvelo v pamäti z jednej časti aj potkanie tango
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
Family Guy je uz o inom
Moj rebricek: 1.Family Guy / South Park
2. Futurama
3.Simpsonovci
Anime nepocitam do toho.
ach, tao tao, aj to som mala rada