No ja mám ESET SS4 a zatial som maximálne spokojný, nemal som žiadny problém ešte nikdy čo sa tohto týka s PC. A to už mám ESET asi rok a pol, takže spokojnosť...
stači si davať pozor na to kde klikaš, kde chodiš čo stahuješ a pod. ja som po dobe troch mesiacov čo som nemal antivirus nainštalovany nechytil ani jeden jediny virus, nemožné ? možné
Podla mna by si si mal stiahnut sandboxie a v nom otvarat podozrive programy. Tak sa ti, ak by to bol aj virus, neposkodil pocitac, lebo tie subory su v sandboxe vlastne izolovane.
tiez mam eset takze odporucam, ale najlepsi antivir je absencia cd/dvd, citacky pam. kariet, absencia usb a floppy ak este niekde niekto ma nejaky historicky kusok a v neposlednom rade absencia internetu...
ak si to dobre zratam, tak v tomto pripade by bola ochrana PC 100%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Eset v tomto teste skončil na 17. mieste
» www.av-test.org/certifications...
ak si to dobre zratam, tak v tomto pripade by bola ochrana PC 100%
» www.eset.com/sk/domacnosti/p...
ESET navyse momentalne posktuje moznost bezplatnej 3mesacnej aktivacie najnovsich beta verzii oboch produktov. Stiahnete ich tu
» www.eset.com/sk/beta/smart-s...