@padres Práve to, že som si už prečítala recenzie. Samsung je lepší vo funkciách a zase HTC je krajší dizajnovo... Len teraz, či sa rozhodnúť pre to, že sa mi páči alebo pre kvalitu. Zase kvalitne by mali byť skoro rovnaké, až na viac funkcii v S3
Nad S3 som uvazoval aj ja, ale velmi zle sa s nim robi jednou rukou. Tie spodne dotykove tlacitka su totiz moc blizko kraja a velmi lahko sa nechtiac stlacaju castou dlane. S One X nemam skusenosti.
@lexiblack ono je to dosť vyrovnane bežný užívateľ možno ani nezistí rozdiel. Najviac zamrzí absencia pamätového slotu v HTC ale tak 32GB by ti malo stačiť. v samsungu je 2100mah baterka v htc 1800 ale vraj ta v htc vydrží aj tak dlhšie, neviem inak kto ti to bude sponzorovať pretože cena oboch je velmi vysoká. Ja osobne by som momentalne bral Samsung i9001 Galaxy S Plus super cena/výkon
@padres No záleží tá baterka aj od toho, koľko sa s ním mienim "hrať", ale zase nebavilo by ma to nechávať každý den strčené na nabíjačke, nech to už dačo vydrží, keď to tak "málo" stojí..
Sponzori budú rodičia, možno im niečo dohodím zo svojho, nech ma neohovárajú... A za tú sumu si zase predstavujem kvalitu, ktorá aj niečo vydrží...
samsung jednoznacne. Nielenze je to spolahliva znacka, ale ma aj lepsie referencie a recenzie. Znami co ho maju nevidia na nom ziadnu chybu, obecne vyrobky od samsungu nemaju sklnon ku kazeniu, co teda mozem potvrdit ja ci uz co sa tyka telefonov, telky, dvd, chladnicky a cokolvek ine... aj telefon by mi vydrzal 6 rokov - vysuvacka, keby som s nim nej*bla o zem a nerozlial sa mi displej :/ ber S
@lexiblack naco ti bude taky telefon? ...telefonov lepsich od tychto uz moc neni...od konkurencii jedine iphone 4s ale ten mi je softwarovo uplne nesympaticky a este nokia lumia 900 (ta ma ale par chybyciek ktore bohuzial odstrani az jej nastupca) alebo nokia 808 pureview...mam rad nokiu a mam rad symbian ale musim uznat ze ten telefon je predrazeny...ma sice co ponuknut ale vzhladom k tomu ze ma symbian ktory uz vela ludi nemusi tak tu cenu mohli dat nizsie..sam za seba a aj za @tomtoylc by som ti ho odporucal
inak ak chces vyberat len z tych dvoch tak podla mobilmanie je htc vykonnejsie ale samsung ma zase viac funkcii a vseliakych vychytavok..+ ma silnejsiu baterku a amoled display cize by mal viac vydrzat na jedno nabitie...inak je to vsetko skoro to iste..
@upirka113 radsej ten samsung...okrem toho ze htc ma tegru 3 a htc sense ktore mi je sympatickejsie ako to rozhranie co ma samsung (ale to sa da zmenit) tak jednoznacne samsung...
@kosmiklove myslíš ? ja sa v tom nejako nevyznám , ale zdá sa mi byť v pohode a frájo povedal, že by ho bral, takže ja neviem.. ale tak možno si vyberem niečo iné
Určite S3. Ale ak si myslíš, že ho nebudeš nabíjať každý deň cha-cha-cha Ja mám galaxy ace, celý deň na ňom nič nerobím a večer je vybitý takže k baterkám a smartphonom len toľko
... ja by som to povedal tak ... Nokia 808 má funkcie, ktoré takmer nikto nevie oceniť (nebudem menovať) a tento mobil dosť podceňujú ako celý Symbian
... a just nebudem jeden z tých miliónov ľudí čo si kúpia tie otrepané mobily ako Samsung galaxy S III alebo HTC one X , iP4 a podobné kúsky z kopec jadrami a displaymi o veľkosti dlane
... tým nechcem povedať, že sa chcem odlišovať ale skôr to , že VY ostatní máte prehnané nároky a podaktorý nevyužijú taký mobil ani z 20% a sú aj taký čo si neporadia aj z banálnymi problémami hneď po kúpe mobilu
@upirka113 tak ako som uz pisal..podla mobilmanie je htc vykonnejsie...a tym padom je aj podla nich najlepsi telefon na nasom trhu...samsung je druhy ale radsej by som bral ten...
@ladylolita ja mam htc a bez problemov ho vybijem za 4-5 hodin...zato nokia mi vydrzi pri rovnakom pouzivani 2-3 dni a to je uz co povedat..
@tomtoylc ja by som povedal ze uz moja momentalna nokia N8 s verziou symbian belle pro v7.2 ktora este ani oficialne nevysla (rad by som vedel ci uz si videl ako to vyzera) a obavam sa ze pre N8 ani nebude dostupna mi ponukne vsetko co aj tieto nove telefony...samozrejme mensi display, mensi vykon ale vacsia vydrz, navigacia zadarmo a lepsi fotak...
Samsung nikdy v zivote. Tie telefony vyzeraju grcne aj ked sa snazia kopirovat iPhone, ale velmi im to nejde. HTC ma kvalitnu konstrukciu, lepsi support a vyzera o 3 triedy profesionalnejsie nez ten nechutny obuvak galaxy S3.
ja by som (ako správny fanúšik HTC) brala One X, ten samsung mi príde zbytočne predražený a vzhľadovo sa mi nepáči, ale skúsenosti s ním ešte nemám, takže na odbornú radu nemám
@lexiblack značka Samsung má už nejaké to svoje meno a je veľmi pozitívne obidva mobily sú v podstate novinky, takže podľa ceny by som sa nerozhodovala ak ho však chceš na surfovanie po nete HTC je o niečo málo väčšie S III má ale zas SUPER AMOLED displej s ktorým som aj ja na svojom mobile veľmi spokojná S III má aj oveľa väčšiu výdrž batérie - 790hod (3G), 900hod (2G). Takže ja by som si asi vybrala ten Samsung, veď je krásny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
na druhej strane HTC sa mi páči dizajnovo viac
ale i tak je S3 o niečo lepšia. pozri recenzie a rozhodni sa
oba smrty su vlajkovou lodou svojej znacky
Sponzori budú rodičia, možno im niečo dohodím zo svojho, nech ma neohovárajú... A za tú sumu si zase predstavujem kvalitu, ktorá aj niečo vydrží...
A po Samsungu tajne túžim,takže ber ^.^
inak ak chces vyberat len z tych dvoch tak podla mobilmanie je htc vykonnejsie ale samsung ma zase viac funkcii a vseliakych vychytavok..+ ma silnejsiu baterku a amoled display cize by mal viac vydrzat na jedno nabitie...inak je to vsetko skoro to iste..
... ja by som to povedal tak ... Nokia 808 má funkcie, ktoré takmer nikto nevie oceniť (nebudem menovať) a tento mobil dosť podceňujú ako celý Symbian
... a just nebudem jeden z tých miliónov ľudí čo si kúpia tie otrepané mobily ako Samsung galaxy S III alebo HTC one X , iP4 a podobné kúsky z kopec jadrami a displaymi o veľkosti dlane
... tým nechcem povedať, že sa chcem odlišovať ale skôr to , že VY ostatní máte prehnané nároky a podaktorý nevyužijú taký mobil ani z 20% a sú aj taký čo si neporadia aj z banálnymi problémami hneď po kúpe mobilu
@ladylolita ja mam htc a bez problemov ho vybijem za 4-5 hodin...zato nokia mi vydrzi pri rovnakom pouzivani 2-3 dni a to je uz co povedat..
» www.qcomp.sk/shopping/produc...