Akoze chuti mi aj mandarinka aj pomaranc, ale po osupani mi velmi vadi ich aroma a preto ich tak casto nejedavam. Grep mam tiez rada ale len ak je ocukreny. A citron mam najradsej, lebo jeho chut mi ozivuje napoje aj papanice (istotne ozivi aj taku mrenu , jeho vona je energicka a prenikava no zbytocne nedrazdi a jeho vyuzitie je siroke, ci uz duzina alebo kora. Samozrejme, ze samostatne osupany ako ostatne plody ho casto nejedavam, pretoze by mi asi rozlozil zubnu sklovinu ale zatial ma nikdy nesklamal. A citron s medom je istotka.
Tak asi raz v tyzdni si ho nakrajam na kolieska a tie za pocetneho uskrnania zjem. Castejsie by mi to uz asi nerobilo dobre na zuby, pretoze takmer kazde rano si davam vodu s citronovou stavou.
Ale zas ja aj uznavam, že otázka "prečo" je veľakrát nezodpovedatelna v takýchto prípadoch. Ale tvoja odpoveď je dosť neobvyklá, tak tam sa priam žiada objasnenie
@poppyseed hnisavica metodika je mi dobre známa, takže tam žiadne nejasnosti nemám
Ale popravde ja mám radšej mdlu chuť pomela než neskutočnú ostrosť citróna xD
Ja si nie som teraz ista, ci som pomelo vobec niekedy jedla a ak ano, tak si vobec nedokazem vybavit jeho chut. Mozno by ju hnisavica vedel lepsie popisat a pripomenut mi ju, len si nie som celkom ista ako funguje ta hnisavica metodika.
Ahahaha, ja som si uz myslela, ze to bola velmi mizerna snaha o rym. Ale zasa na druhej strane ti to pisanie konskych eknih ide uz tak, ze mi na tom neprislo ani nic nezvycajne.
milujem grepy ale momentálne ich nemôžem takže namiesto nich teraz jedávama tangerinky alebo klementínky, kto niekedy ochutnal tie zo SIcílie, nechce inak... a v poslednom čase som si obľúbil aj kumqaty, také minipomaranče, ktoré sa jedia aj so šupkou
Ja som pred asi 3 dnami chcela založiť presne taku istú anketu! No a ja mam najradšej cerveny grep. Ci už ako smoothie, alebo vyjest z každého mesiacika len to cervene vnutro (sama som bola prekvapená, ale ono je to sladké! Prip. kedysi som ho mala rada rozkrojeny posypany praskovym cukrom a vyjedat lyžičkou. Na pomarancoch a mandarinkach mi vadia tie blany, keďže sa nedajú oddeliť a pripadne kostky. No a pomarančové smoothie je take strasne obycajne, grep ma zaujimavejsiu chut. Pomelo sa ťažko lupe. Citron je super do vody a na rybu, citronádu milujem! S limetkou moc skusenosti nemam, skúsim nabudúce kupit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale zas ja aj uznavam, že otázka "prečo" je veľakrát nezodpovedatelna v takýchto prípadoch. Ale tvoja odpoveď je dosť neobvyklá, tak tam sa priam žiada objasnenie
Ale popravde ja mám radšej mdlu chuť pomela než neskutočnú ostrosť citróna xD