tak nedeľa , furt som doma väčšinou stresujem z pondelka, čo bude v škole, málo spojou do Košíc mi chodí, keby že som náhodou chcela, nudím sa, učím sa a takmer stále mám zlú náladu a niečo na naštve , ale tento týždeň to bude asi práve nedeľa, na ktorú sa najviac teším, ale to preto, že idem na koncert , ale zas, večer ma asi chytí depka, lebo budem v BA s myšlienkou, že sa vraciam rovno do KE na skúšku , neviem a ešte aj pondelky sú oničom zvyčajne
Lebo keď sa stane niečo v pondelok, zvalíte to na pondelok, ale v utorok nie je ani možnosť sa vyhovoriť na víkend ani tešiť sa na víkend nie je príliš zmysluplné. autorky sú v znamení krutej práce bez radosti. A v pondelok som sa narodila, tak samozrejme, že pondelky sú super!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
streda
Utorok= http:/media.tumblr.com/5ce01bdf96611b8b4725e73aa43e0f36/tumblr_inline_mhcqbeYPvp1r6nd9a.gif
Streda=
Štvrtok=
Piatok=
Sobota=
Nedeľa=
utorok - lebo mam 4 hodiny prava
stredu - lebo mam ekonomiku a 4 hodiny prava
stvrtok - lebo neviem iba tak z principu
piatok - lebo mam hodiny s trtkom
sobotu a nedelu - lebo musim pisat pracu