Mne sa páči všetko...či už Spor, Sub focus, Pendullum, Prodigy, Dirtyphonics, The qemist, John_B, atd atd...Akurát mi tu hrá od B-complex - beautiful lies..vychytávka
najpr je B-complex - beautiful lies a potom Turista odvtedy hladám na nete tú pesničku a až teraz som si to konečne stiahla som sa zlakla že on to iba na beefreecku dal
@natashatko L Plusa ja mam strasne rad, on je naj podla mna slovensky, ale b-complexa som videl nazivo tri krat a ani raz sa mi nepacil.. neviem, hral povacsine svoje tracky, ktore az na par vynimiekk teda za moc nestali..
@Chevro no veď ja čo som od neho počúvala veci tak sa mi najviac to beautiful lies páčilo...a na tom beefree jak to skombinoval aj s tým Lplusom a Vecom tak to pekne tak sadlo...
@natushatko no hej, beautiful lies je asi najlepsia.. tak to tam asi L Plus zachranil vtedy, on je spica :p fakt nanho hocikedy, a to som videl uz dost zahranicnych
chase and status-pieces,,,alebo current value-dark rain,,,alebo noisia-exodus!!! alebooo quemists stompbox tak,na tieto si spomínam,čo som najviac popočúvala a ete prodigy-voodoo people
@natashatko tak pendulum by som zaclenil do inej kategorie, predsalen je to nieco ine ta ich live show.. videl som ich dvakrat nazivo, a fakt su brutalni no, ale je to take ine ako taki klasicki dnb dji
@natashatko sak jasne, ja tiez, len proste hovorim ze dj a live je nieco dost ine.. a nemam rad ked to djom dodrbe daky mc ! si pametam na pohode high contrast, uplne najlepsi boli, ALE do toho vykrikoval stale daky mc, a uplne najviac to posral
@natashatko no pravdupovediac on bol dost vypiskany a potom uz neviem, moc si to nepametam, to boli asi styri rano v sobotu, a tahal som od stvrtka nonstop, bol som najviac nadrbany, nakaleny, nevyspaty, potom si pametam este jak hrali po nich gabanna a galagha a potom mam take okno a pametam jak som sa o dve hodiny neskor v dakom stane zobudil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Unknown Error - The Yearing
Pendulum - Propane Nightmares (VIP Mix)
YAH !
a vzdy sa nieco najde co ma zaujme v Djskom sete...
teraz akurat pocuvam ten B - complex- Beautiful lies a normálne som z neho orgazomová
si objavila novy styl teraz co? a ked som ta volal do PE na DnB tak sa nelubilo
Moj bývali spolužiak robý dnb mixuje je aj dosť známy na slovensku neviem akos a volá hostoval s b-complexom tuším nejako sa oto nezaujímam
ad obľúbený track : je toho veľa... v poslednej dobe toto :
a
btw, dnes vyšiel nový Logistics obsahujúci aj peckový Transporter
ale napriklad
alebo L Plus ked v subclube toto zadelil
este toto mam rad, na nich som bol, nazivo asi naj dnb co som zazil
najpr je B-complex - beautiful lies a potom Turista odvtedy hladám na nete tú pesničku a až teraz som si to konečne stiahla som sa zlakla že on to iba na beefreecku dal
toto je jedina z DnB co fakt mozem