Nie je to jedno už, keď to nastane tak na tom nie je nič zlé... lebo už sa vás ten človek netýka už je mimo už nie je váš.. tak sa musíte len s tým zmieriť ..
Myslím si, že obidve, aj keď na druhej strane, psychická nevera mi príde scestná.. Veď keď niekoho neľúbim, tak s ním asi neostanem... Ale niektorí ľudia sú fakt čudní...
Obe idú navzájom spolu.... Ani po jednej to už nebude ako predtým.... Fyzická sa dá možno odpustiť... ale nie zabudnúť... a tá psychická.. dá sa tá nazvať neverou?... Skôr odmilovanie sa abo tha nejak.. podľa mňa
jasne ze psyxicka ale tomu nikto nexaape...predstavte si ze niekoho nadovsetko milujete.."patrite" jemu, xcete byt navzdy s nim..o vasej polovicke sa da povedat to iste....a xcete mi povedat ze na 100% sa vam nemoze stat ze z niakej hluposti ked budete najebaniii ho podjebete? ani si neuvedomite co ste to urobili...a vasa laska sa koli tomu s vami rozide...navzdy stratite toho kto pre vas znamenal vsetko..to je uplny nezmyseeel..ved aj ked ste ho podjebali,stale zijete IBA pre neho....vazne by bolo ine keby ste sa do dakoho ineho zalubili..TO je problem a mozete rozmyslat o tom ci spolu ostat alebo ne...takze people: NEROZXADZAJTE SA KOLI NEVERE! su aj dolezitejsie veci co sa vam v zivote mozu stat
@ogiy tak tomu čo si povedala ja teda "nexapem" a je to úplná blbosť. ak niekto žije len pre teba nemá dovod a ani pohnútku ťa "podjebať" niekde na diskotéke... ale z toho čo si napísala je zremé, že aj ty si tá čo bez problémov podvádza. ale keď podvedieš toho IBA pre ktorého žiješ, tak už asi nežiješ pre IBA niekoho, ale minimálne chvílu aj pre toho s ktorým si sa na tej diskotéke......
narozdiel od teba ja keď žijem IBA pre niekoho, žijem skutočne len pre neho a nemám absolútne žiadny dovod ho podvádzať, a tiež by som od neho asi ani nežiadala aby mi neveru odpustil. a tiež mi nikto iný nemože dať to čo on... takže prečo aj podvádzať?
nevera je svinstvo. vo všetkých podobách.
(...niečo som musela citovať aby to slečna pochopila)
TAk toto je dosť zaujímava otázka podľa mojho nazoru sú obidve nevery doť neprijemné a bolestive .Hlavne keď ten druhý verí tej prvej osobe . A kto to zažil tak ten to chápe .
@petka9 --jaj no to ty si tu ta ktora nexape..ź tvojix slov vidim ze si toho este vela nezazila asi a ak hej furt to bolo o tom istm...este si sa poriadne nesklamala,teba niekto poriadne nesklamal a poriadne si nemilovala
tak zober si napriklad xalanov..miluju daku babu,ale nerozmyslaju rozumom ale dacim inym a teraz napriklad maju daku priemernu holku a prisla by za nimi daka pamela ci ju xcu pojebat..ver tomu ze min. 65% by suhlasilo! ....no a teraz by sa to stalo tebe.. rozisla by si sa s tym xalanom? ved to by si ublizila iba sama sebe ty by si sa trapila ze nemozes byt s nim..aj on.. takze uplne nezmyselne by ste zabili lasku a daco co sa uz nevrati..uz by ste nikoho takeho nenasli.....toto podla mna nikto nepoxopi pokial nenajde naozaj svoju "spriaznenu dusu"
kto tu je veriaci?? (ja sice ne ale-- 11.prikazanie -- "lasku nezabijes" ..to sa nesmie zrusit laku,ktora este zije...rozseknut ju na dva marne kusy,iba pretoze sa to tak MUSI??!!
ako ale nevravim ze nevera je nieco dobre.. je to svinstvo.. ale KED uz sa vam to vdaka nepriaznivym okolnostiam stane, tak to musite nejako riesit...takze vtedy nekonajte v rozpakox a emociax...premyslite si to najprv, co pre vas ten clovek znamena
@ogiy do boha nebude mi tu nejaká šestnástka rozprávať o tom čo som zažila, ako, čo nie, či som sa sklamala alebo nie a či som ľúbila alebo nie. a nemyslím si že keby som to rozviedla, niečo by di doplo, tak sa nenamáham.
a nemýl si dojmy dievčatko, zalúbenosť nie je láska, pretože láska je čistá a ľúbim pretože viem že mi nikto nemože dať viac po ktorejkoľvek stránke.
samotný podvod je záhuba vzťahu. nie neodpustenie toho podvodu. ja by som nechcela byť s niekým kto ma dokáže podviesť. mohla by som sa na neho zvysoka vykaslať. to nie je láska.
kto podvedie raz, podvedie aj druhýkrát.
@ogiy - počuj mladá, ty si nejaká zvrátená nie? to čo je za zmýšľanie? veď samotný fakt, že niekoho podjebeš svedčí o tom, že si mu neni duševne celá odovzdaná nie? ty tu ideš dvadsaťročnej babe hovoriť že asi ešte toho veľa nezažila? povedz čo si zažila ty. ja ti môžem celkom vážne povedať, že ty si tu tá čo v živote necítila lásku. možno tak lásku k jebaniu... nechápem ako sa vôbec opovažuješ brať slovo ,,láska" do úst, keď sama nie si na ňu ešte dosť vyspelá.
pochop tú jednú základnú vec. tvoje telo a duša sú spojené veci. jedno bez druhej nič neurobí. áno môžem pojebať každú babu na diskotéke, ak mi to moje vtedy nikomu nepatriace srdce dovolí. no keď raz moja myseľ, moje srdce, moje všetko (vrátane vtáka) patrí jednej a tej istej, tak sa nikdy za žiadnych okolností nemôže stať, že by ju podjebalo.
to o čom píšeš ty, nie je psychická nevera... to je proste falošná odroda lásky. to môžeš pocítiť ak si s niekym len zo symapatii, teda z nedostatočne hlbokého citu. potom sa ti kľudne môže stať že sa zaľúbiš do niekoho iného. to nie je nevera.
@arugad 1.dpc co tu vseci furt riesite vek??? to je uplne jedno kto ma kolko rokov ale ide o to co zazil 2.moje zmyslanie sa ti zda zvratene pretoze vy vseci zmyslate moc jednotvarne a konzervativne.. pre vas existuje len to, co vas naucila spolocnost 3.jaku lasku k jebaniu? kto tu hovori o jebani? a jak vies ze som vravela o sebe? ja len konstatujem 4.ze na nu nejsom dost vyspela? kokso tak to je najvacsia picovina jaku som pocula...co ked 5rocne dieta lui svoju mamu tak co nanho povies? ze neh to nerobi, ze este neni pripravene na lasku? 5.vypravas jak z niakej nabozenskej brozurky
@petka9 joj tak tu presne vidno jako vek neurcuje inteligenciu, lebo ty jej ako vidim dost nemas a picovinaaaa kokso...vy tu vseci vravite iba o jednom druhu lasky.. existuje ix mnohooo a laska nema hranice...co my sme nejake veci alebo otroci ze laskou podpiseme zmluvu, ze ten druhy nas bude vlastnit?? jejda prava laska vydrzi vsetko
tak dam ti priklad...nasla som sa s mojou spriaznenou dusou..laska jaka sa neda opisat slovami, viac nez laska..ale hmm boli sme rozdeleni, kazdy sme na opacnom konci statu.. NEMOZME byt spolu..nejde to, nemame ako...je to uz asi 2roky..a aj ked sme sa odvtedy nevideli, ajked ho nedrzim kazdy den za ruku, v naruci, aj ked ho nemosem objat, pobozkat a ani nic ine....to co ostalo (a navzdy) ostane v nasix srdciax nam nikto nemoze vziat...dpc...len tak kazdy si musime zit svoj zivot
@ogiy - k tým trápnym bodom čo si vypísala sa ani vyjadrovať netreba... nemal by som za potrebu narážať na tvoj vek keby si sa správala atypicky vzhľadom naň no nerobíš to. navyše pletieš piate cez deviate. jaká láska matky k dcére? psovi k mačke, stromu k tráve nie?
vráť sa k téme. hovoríme o nevere o neodpustiteľnom akte úbohosti. obhajuješ tu niečo tak opovrhnutia hodné, že už len človek čo to obhajuje si zaslúži viac opovrhnutia.
nepochopila si ani slovo z toho čo som ti napísal vo svojom príspevku, ani jediné... dievča ak je tvoj názor na vec, že podjebávanie je v poriadku tak si zaslúžiš byť celý život len pojebávaná. poviem ti to takto - ak sa nedokážeš ohrievať stále na jednom kokote, tak sa nevrhaj do žiadneho vzťahu a nezraňuj toho úbožiaka čo sa mu zavesíš na krk. ak sa cítiš byť tak strašne mladá a chceš trtkať na každom rohu, prosím rob to, máš na to právo, ale nehovor že také niečo dokážeš v stave zaľúbenosti, lebo ak áno potom si skutočnú LÁSKU K MUŽOVI EŠTE NIKDY NECÍTILA. ako to? jednoducho... zrejme si nevieš ani predstaviť čo to je pre partnera ktorého ten druhý podvedie. nedokážeš si predstaviť že by ti niekedy na niekom záležalo a on by ti podrazil nohy... to je jediné ospravedlnenie preto, že obhajuješ neveru.
keby si svoj názor povedala pred niekým kto bol kedy podvedený svojou láskou, asi by ťa prefackal - nie tvoj vek, ale tvoje zmýšľanie je nevyspelé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
narozdiel od teba ja keď žijem IBA pre niekoho, žijem skutočne len pre neho a nemám absolútne žiadny dovod ho podvádzať, a tiež by som od neho asi ani nežiadala aby mi neveru odpustil. a tiež mi nikto iný nemože dať to čo on... takže prečo aj podvádzať?
nevera je svinstvo. vo všetkých podobách.
(...niečo som musela citovať aby to slečna pochopila)
tak zober si napriklad xalanov..miluju daku babu,ale nerozmyslaju rozumom ale dacim inym a teraz napriklad maju daku priemernu holku a prisla by za nimi daka pamela ci ju xcu pojebat..ver tomu ze min. 65% by suhlasilo! ....no a teraz by sa to stalo tebe.. rozisla by si sa s tym xalanom? ved to by si ublizila iba sama sebe ty by si sa trapila ze nemozes byt s nim..aj on.. takze uplne nezmyselne by ste zabili lasku a daco co sa uz nevrati..uz by ste nikoho takeho nenasli.....toto podla mna nikto nepoxopi pokial nenajde naozaj svoju "spriaznenu dusu"
a nemýl si dojmy dievčatko, zalúbenosť nie je láska, pretože láska je čistá a ľúbim pretože viem že mi nikto nemože dať viac po ktorejkoľvek stránke.
samotný podvod je záhuba vzťahu. nie neodpustenie toho podvodu. ja by som nechcela byť s niekým kto ma dokáže podviesť. mohla by som sa na neho zvysoka vykaslať. to nie je láska.
kto podvedie raz, podvedie aj druhýkrát.
pochop tú jednú základnú vec. tvoje telo a duša sú spojené veci. jedno bez druhej nič neurobí. áno môžem pojebať každú babu na diskotéke, ak mi to moje vtedy nikomu nepatriace srdce dovolí. no keď raz moja myseľ, moje srdce, moje všetko (vrátane vtáka) patrí jednej a tej istej, tak sa nikdy za žiadnych okolností nemôže stať, že by ju podjebalo.
to o čom píšeš ty, nie je psychická nevera... to je proste falošná odroda lásky. to môžeš pocítiť ak si s niekym len zo symapatii, teda z nedostatočne hlbokého citu. potom sa ti kľudne môže stať že sa zaľúbiš do niekoho iného. to nie je nevera.
tak dam ti priklad...nasla som sa s mojou spriaznenou dusou..laska jaka sa neda opisat slovami, viac nez laska..ale hmm boli sme rozdeleni, kazdy sme na opacnom konci statu.. NEMOZME byt spolu..nejde to, nemame ako...je to uz asi 2roky..a aj ked sme sa odvtedy nevideli, ajked ho nedrzim kazdy den za ruku, v naruci, aj ked ho nemosem objat, pobozkat a ani nic ine....to co ostalo (a navzdy) ostane v nasix srdciax nam nikto nemoze vziat...dpc...len tak kazdy si musime zit svoj zivot
vráť sa k téme. hovoríme o nevere o neodpustiteľnom akte úbohosti. obhajuješ tu niečo tak opovrhnutia hodné, že už len človek čo to obhajuje si zaslúži viac opovrhnutia.
nepochopila si ani slovo z toho čo som ti napísal vo svojom príspevku, ani jediné... dievča ak je tvoj názor na vec, že podjebávanie je v poriadku tak si zaslúžiš byť celý život len pojebávaná. poviem ti to takto - ak sa nedokážeš ohrievať stále na jednom kokote, tak sa nevrhaj do žiadneho vzťahu a nezraňuj toho úbožiaka čo sa mu zavesíš na krk. ak sa cítiš byť tak strašne mladá a chceš trtkať na každom rohu, prosím rob to, máš na to právo, ale nehovor že také niečo dokážeš v stave zaľúbenosti, lebo ak áno potom si skutočnú LÁSKU K MUŽOVI EŠTE NIKDY NECÍTILA. ako to? jednoducho... zrejme si nevieš ani predstaviť čo to je pre partnera ktorého ten druhý podvedie. nedokážeš si predstaviť že by ti niekedy na niekom záležalo a on by ti podrazil nohy... to je jediné ospravedlnenie preto, že obhajuješ neveru.
keby si svoj názor povedala pred niekým kto bol kedy podvedený svojou láskou, asi by ťa prefackal - nie tvoj vek, ale tvoje zmýšľanie je nevyspelé