Pozerám ten VS Code a vyzerá to popiči oproti Sublime je zadarmo a podporuje kopu jazykov už v základe, oproti Atomu je to rýchle ako blesk. Síce to nezvládne vačšie texťáky (57 megový otvorilo ale 140 megový už ne) ale zase nič neni dokonalé.
@tommyhot ja som tiez pouzival Atom ale vratil som sa k sublime. Bo Atom je pomaly jak svina aj na rychlom kompe. Ale momentalne mi najlepsie funguje ten VS Code co je kopia Sublime a Atomu od MS, testoval som ho zatial len dnes ale privikol som si velmi rychlo. Funguje podobne ako tie dva editory ale zda sa mií ze niektore veci su lepsie dotiahnute a viac user friendly. neskor ma podporovat aj pluginy tychto editorov a je dostupny aj pre MAC a Linux a zadarmo.
@xxar3s neviem ako inde, ale na macu nemam s atomom ziaden problem. Je pomaly ako vsetky ostatne editory vs code som vcera skusal a zatial na neho nemam nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale vacsinou visual studio / sublime text
popr. niekedy eclipse a komodo
nech zije vzdelavaci system!