Mám rád v podstate všetky, ale najviac je pre mňa asi Se7en. Celkovo som veľký Fincherov fanúšik ale pri tomto ma mrazí aj keď to vidím 30ty krát, jak donesie na konci tú krabicu..
Omg. Ludia su retardi. Nepozeraj na to, co niekto ohodnotil ako 11/9 alebo 5/7. Proste pozri si film, ktory myslis, ze bude dobry bez toho aby ti niekto povedal. Maj vlastny rozum. Urci si svoje priority.
Ked ludom poviem, ze sa mi nepaci Inception, Interstellar, trilogia Dark Knight a ze si nemyslim, ze si DiCaprio zasluzi Oscara, ked poviem, ze Mad Max: Fury Road a Lego Movie je pre mna najoblubenejsi a najlepsi film, chcu ma zdrat z koze len preto, ze neidem s mainstreamom.
Pozeraj co chces, co sa ti paci a neries nazory druhych.
nevidela som ani jeden z nich poriadne, niečo i pamatám zo schindlerovho zoznamu ale nedokázala som ho pozrieť celý a ked som bola malá určite som videla foresta ale už si z neho nič nepamatám . A tie ostatné vobec neviem, viem len tolko že sú to velmi vychvalované filmy ale nikdy som ich nevidela.
Z týchto sa mi najviac páčil 12 rozhnevaných mužov a @chevro mne sa ten film páčil, ale práve ten koniec mi prišiel úplne o ničom a nelogický ved ten psychopat plánoval tieto veci roky a je pre mňa hlúpe, že jediným jeho cielom bolo to aby ho zabil policajt, to sa rovno mohol zabiť sám. Ja som čakal nejaké velké finále, že nejako prinúti tých dvoch polišov aby sa navzájom zabili...
a ešte si myslím, že by v top 10 na csfd mali byť filmy Dokonalý trik a Requiem za sen
moja srdcovka je Shawshank, proste videla som to prvýkrát, keď som mala 14, zaracha a nejakým zázrakom sme mali jediné dvdčko doma toto, a odvtedy som to videla asi osemkrát a vždy je to také super ako prvýkrát
nepamatam si o com boli filmy preto ich nepokladam za moje top. Mna bavil pan prstenov z top 20. Vsetky tri casti. Aj hobit nebol az tak zly, ale pan prstenov epickejsi
Z tychto jednoznacne Shawshank. Scena z plagatom mi vzdy nazenie zimomriavky a to som videl ten film minimalne 10x. Ale uplne najviac sa mi paci asi korejska kinematografia a konkretne A moment to remember (nechce s mi sem davat link lebo som prave v Cine a z nejakeho dovodu blokuju csfd a ve-pe-en sa mi nechce zapinat)
Z týchto filmov som váhala medzi Zelenou mílou, Pelíškami a Forestom Gumpom, priznávam sa, že niektoré som ešte stále nevidela. Forest je z týchto naozaj srdcovka.
Priznám sa však, že neviem, ktorý je pre mňa naj film vo všeobecnosti. Mám strašne veľa obľúbených filmov.
Kmotr ma nekonečne nudil, hoci nejaké kvality sa mu odoprieť nedajú. Nikdy som nerozumel tomu, ako sa tam dostali Pelíšky, ale budiž, chyba môže byť vo mne. Zoznam som ešte nevidel.
Tak ale hlasovala som za jediny, ktory som videla.
Ja uz som sa poucila, vacsina filmov, ktore ziskaju Oscara alebo su prudko uzasne hodnotene inymi ludmi ma nebavia vobec, este tak Forresta Gumpa by som si pozrela a Krstneho otca mozno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ked ludom poviem, ze sa mi nepaci Inception, Interstellar, trilogia Dark Knight a ze si nemyslim, ze si DiCaprio zasluzi Oscara, ked poviem, ze Mad Max: Fury Road a Lego Movie je pre mna najoblubenejsi a najlepsi film, chcu ma zdrat z koze len preto, ze neidem s mainstreamom.
Pozeraj co chces, co sa ti paci a neries nazory druhych.
K teme. Z týchto filmov The Godfather
Prelet je strašne pekný film o ľudkosti, super sú aj Pelíšky a Krstný otec. A Sedem má tiež niečo do seba, lebo Fincher.
a ešte si myslím, že by v top 10 na csfd mali byť filmy Dokonalý trik a Requiem za sen
Priznám sa však, že neviem, ktorý je pre mňa naj film vo všeobecnosti. Mám strašne veľa obľúbených filmov.
Ja uz som sa poucila, vacsina filmov, ktore ziskaju Oscara alebo su prudko uzasne hodnotene inymi ludmi ma nebavia vobec, este tak Forresta Gumpa by som si pozrela a Krstneho otca mozno