Ale dost ma serie chrome, len pri kazdom vypnuti PC, je problem s proxy serverom a potom takmer vobec nejdu nacitat internetove stranky, teda stale musim ist do nastaveni a vypnut to
Dlhú dobu som používal Operu a bol som spokojný, na nový Win10 mi dalo Edge, tak som to reku nechal, zatiaľ to nerobí šarapatu. Napríklad Chrome ten mi dosť zavíril pc a Firefox mi robil tiež isté problémy. Nehovoriac o IE, ktorý je teraz na letných prázdninách, lebo je nezabezpečený.
ja som hadam este nenasiel browser, ktory by fungoval aspon na 95% spolahlivo. pouzivam safari, lebo mi vyhovuje najviac, ale aj ten ma relativne velke mnozstvo chyb.
@kosmiklove ja chrome používam len pre to, že mi jediný normálne ide... najradšej som mala operu, ale začala mi robiť zlobu opakovane..a ani firefox mi neskôr nešiel ako mal a proste chrome je tu pre mňa vždy a šlape jak má nenavyberám si ..a je mi to už vlastne aj jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Len dúfam, že Gecko nezamenia celkovo za Webkit a neurobia z toho ďalší Chrome (ako napr. nová Opera)
na mobil Chrome.
@Mayben ze se nestydis