taliančinu, z jednoduchého dôvodu: je jednoduchá...
a ffrancúzštinu kategoricky vysuvam z možnonaučitelných sa jazykov, pretože mam niekedy problem s vyslovovanim a hento by mi len privolalo koktanie ...a navyše musela by som spoznať ten zazrak ktory dešifruje to pisane a hovorene lebo je to uplne odlišné
francuzština je tažká, takže taliančinu..aj ja som si vyberala podla stupna naročnosti a som rada že som si dala španinu, lebo by som nemala šancu sa učiť ešte aj hentake blbosti..
Učím sa franinu, ale chcela by som ísť na kurz španielčiny alebo taliančiny. Ani ruština by nebola zlá. Na nemčinu sa chystám ešte v škole. Vždy som mala problém vybrať si ten "naj" jazyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@pijemzelenycaj prečo tvoj frajer hovorí taliansky? O_o
ale inak aj francuzsky by som chcela vediet.
a ffrancúzštinu kategoricky vysuvam z možnonaučitelných sa jazykov, pretože mam niekedy problem s vyslovovanim a hento by mi len privolalo koktanie ...a navyše musela by som spoznať ten zazrak ktory dešifruje to pisane a hovorene lebo je to uplne odlišné