rusky ako tak viem dohovorila by som sa, aj citat a pisat viem
grecky skor pisomne, viem citat ale komunikacia slabo len filozoficke terminy
nemecky viem najlepsie, to no problem-ale tu rec osobne nemam moc, rada lebo na zakladke sme mali len nj
anglicky sa pomaly zlepsujem, inak sa niet cim chvalit...nemala som ju ani na strednej !!!tam som mala rustinu...
a viem trosku aj mrtvy jazyk latincinu- mala som ju 2 semestre
ked sa raz naucim anglicky tak, aby som mohla povedat, ze ho ovladam
planujem sa dat na francuzstinu
anglicky by som mala zmaknut kedze chodim na bilingvalne gymko a okrem toho taliancina zevraj je uplne lahucka a pekne znie..no v skole budem mat spanielcinu a to je podobne cize aj to staci..no cim viac jazykov, tym lepsie
Keby nie vsetky tak cinsky. Cinsky prekladatelia su brutalne drahi, kedze cinania tupci skoro vobec nevedia po anglicky a biznis s nimi budet coraz castejsi
jednoznacne AJ, ktora tam nie je uvedena... asi niekto predpoklada, ze ju vsetci perfektne ovladaju ..potom by sa nemcina zisla a ako treti jazyk by som skusila rustinu, ale zatial som sa neodhodlala s tym zacat
@9 Taliančina a španielčina si nie su podobné. Možno ti to tak len znie v niektorých slovíčkach.
anglicky, taliansky, rusky, španielsky...a možnože aj nemecky, aj keď tú reč úúúúúúplne úúúúúúúúúúúúúúúúúúplne najviac neznášam
ja najradsej vsetky anglictinu a francuzstinu uz ovladam dobre; z europskych by to urcite chcelo este nejaky seversky a mozno nejaku holandcinu z praktickych dovodov by som brala spanielcinu, nemcinu a rustinu...
azijske jazyky, tam by som si nevedela vybrat, co skor - arabcina, hindcina... a co sa tyka cinskeho jazyka, to je velmi relativny pojem, ze perfektne ju ovladat, pretoze ta ma tolko odrod a tolko odlisnych dialektov, kolko je na svete jazykov podla mna navzajom si nerozumeju pomaly...
franinu ovládam celkom dosť veľmi dobre a už mi aj prepína z tých všetkých kníh, čo mám na stole an fransé
s anglinou nemám problém (a ani by som nemala mať, keďže 80% štud. materiálov je po anglicky)
španielčinu neznášam, mám k nej citový odpor...
ale fakt som vždy chcela vedieť gréčtinu, islandčinu a maďarčinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
grecky skor pisomne, viem citat ale komunikacia slabo len filozoficke terminy
nemecky viem najlepsie, to no problem-ale tu rec osobne nemam moc, rada lebo na zakladke sme mali len nj
anglicky sa pomaly zlepsujem, inak sa niet cim chvalit...nemala som ju ani na strednej !!!tam som mala rustinu...
a viem trosku aj mrtvy jazyk latincinu- mala som ju 2 semestre
ked sa raz naucim anglicky tak, aby som mohla povedat, ze ho ovladam
planujem sa dat na francuzstinu
nemecky viem,a anglicky,tak trochen,no snáď by som sa dohovorila
Hugs, JAVU, PHP, X86-64 ASSEMBLER a C++
anglicky, taliansky, rusky, španielsky...a možnože aj nemecky, aj keď tú reč úúúúúúplne úúúúúúúúúúúúúúúúúúplne najviac neznášam
azijske jazyky, tam by som si nevedela vybrat, co skor - arabcina, hindcina... a co sa tyka cinskeho jazyka, to je velmi relativny pojem, ze perfektne ju ovladat, pretoze ta ma tolko odrod a tolko odlisnych dialektov, kolko je na svete jazykov podla mna navzajom si nerozumeju pomaly...
s anglinou nemám problém (a ani by som nemala mať, keďže 80% štud. materiálov je po anglicky)
španielčinu neznášam, mám k nej citový odpor...
ale fakt som vždy chcela vedieť gréčtinu, islandčinu a maďarčinu