Sony ericson xperia x8 alebo Sony ericson xperia mini pro...?... máte nejaké skúsenosti s nimi?... moc sa v tom nevyznám tak budem rada za každu radu...
Pre mladého chalana lepšia značka ako SE neexistuje ak nechce dať 300e za HTC ktoré aj tak vyzerá ako prenosná pevná linka... čo sa týka xperie x8 tak je to skvelý mobil a bol som sním velmi spokojný a teraz ho má sestra a tak tiež proti nemu nemá nič.. pokial ti ide o šikovný mobil s androidom, skvelým reprákom (to som bol prekvapený aké má úžasné hĺbky) no nepotrebuje veľa fotiť pretože ten foťák je tak max na dve veci pokial nefotíte za slnečného dňa, je to najlepšia voľba... do samsungu ani LG by som nešiel.. niesú mi sympatické a Nokie nechám ocinovi a babke ... stručný názor.. a čo sa týka xperie mini tak pokial je to tá najnovšia tak áno ale pokial chceš prvý model tak určite nie... slabá výdrž batérie a malý displej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sice rovnako su na tom aj konkurenti v tej cenovej kategorii
Priplat aspon 100€ a kup nieco lepsie z coho sa ti oci nepokazia
» mobilne-telefony.heureka.sk/samsung-s8500-w...