viem o com je nexus...rozmyslal som medzi lumiou 920 alebo galaxy s3...a... vsetko co ma v nazve samsung je shit...ked som cital vo fore ake problemy maju s tym telefonom tak je rozhodnute...
@patofbc problemy co sa tykaju galaxy s3...nexus je uz stary a pre mna nezaujimavy...napr rychle vybijanie baterky, mrznutie, restartovanie, neda sa im nabit z original nabijackou na 100% (s nabojackou od htc alebo sony to islo v pohode), samovolne rozsvecovanie displaya atd atd...mam pokracovat? a nexus je tiez od sony...i ked s cistym androidom...
@kosmiklove ved prave to že je to čisty android to sa mi natom pači ... žiadny touchwiz apod... akurat co viem ze ma nexus slabu baterku ale ostatne problemy ..neviem otom aby ich majitelia nexusu mali
@patofbc toto boli problemy galaxy s3...mna ale nepresvedcil ziadny android...doteraz som pouzival nokiu so symbianom...na co sa android nechyta...lenze teraz ked ho nahradili windowsom tak som vahal co kupit kedze prva verzia win phone ma moc neodlovila...nastastie nova verzia uz veci ktore mne vadili odstranene takze o tom dokazem aj realne premyslat...ked ale vidim tie problemy galaxy s3 tak ma znova presla chut na droid...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@patofbc tu máš porovnanie, ja by osm bral asi tú xperiu s ... ale nevedel som naisto , či si myslel práve tento model nexusu ...
Tak ja sa rozhodujem momentalne medzi tymito dvoma ale skôr som naklonený pre NEXUS
mimochodom xperia s nema li-pol baterku...
Tak v cene cca 300 € si myslim že nič lepšie nezoženieš a skus ist niekedy do nejakeho elektra a vyskušaj si galaxy nexus nieje to shit
» www.mp3.sk/akcia-nokia-lum...
viem o com je nexus...rozmyslal som medzi lumiou 920 alebo galaxy s3...a... vsetko co ma v nazve samsung je shit...ked som cital vo fore ake problemy maju s tym telefonom tak je rozhodnute...