som lenivá a nemám rada kolektívne športy.Vždy idem radšej sama za seba,lebo keď niečo pokazím,nemusím počúvať nikoho frflanie takže mám rada korčuľovanie(to na ľade milujem),plávanie,bicykel a podobne
volejbaaal - este za gymnazialnych cias v skole: to boli nenormalne super zapasy.. ucitel sa tolko narehotal, ze zvycajne sa nevydrzal pozerat viac ako 20 min , potom radsej odisiel a nechal nas, nech sa vyburime + kazde leto s radostou chodim ocumovat volejbalistov na jeden nemenovany turnaj
futbal - za mlaadi s bratmi bezne
hokej - tiez s bratmi, ale tam ma akosi nebrali do partie :/
basketbal - ten som na gymku mala fakt rada a aj sa mi v nom darilo myslim
vybijana - este za cias ZS - boli sme neprekonatelne druzstvo
hadzana - chystam sa niekedy na zapas povzbudit terajsieho spoluziaka, ktory ho hra aktivne
Iné ostatné ... Ale vetu :
Športom k trvalej invalidite
by som zakázal. Lebo ja som bol na ZŠ v športovej triede a mali sme na dejepise takú super učiteľku, že nám tú vetu rozprávala každý týždeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
aa btw.. takýchto diskusii a ankiet je tu plno..
nikdy som si nemyslela, ze to poviem.. ale bude mi chybat telesna
lezenie na nervy
Pozeranie: futbal,hokej
Hranie: florbal,futbal,hokej
futbal - za mlaadi s bratmi bezne
hokej - tiez s bratmi, ale tam ma akosi nebrali do partie :/
basketbal - ten som na gymku mala fakt rada a aj sa mi v nom darilo myslim
vybijana - este za cias ZS - boli sme neprekonatelne druzstvo
hadzana - chystam sa niekedy na zapas povzbudit terajsieho spoluziaka, ktory ho hra aktivne
Športom k trvalej invalidite
by som zakázal. Lebo ja som bol na ZŠ v športovej triede a mali sme na dejepise takú super učiteľku, že nám tú vetu rozprávala každý týždeň
plavanie a basket su vpohode
ale inak milujem každý šport