Súhlasím s @destiny_23 , ja mám moto G5s plus a je v pohode - má 4G, NFC, dobrý foťák, výkon, rýchle nabíjanie.. akurát keď som ho kupovala, tak bol za vyše 200, možno teraz už ale nájdeš aj lacnejšie
Ja mám Nokia 6.1 a síce je drahšia ako 200 je to skvelý telefón áno nájdu sa aj lepšie v danej cenovej kategórií, ale mne šlo o značku a o kvalitné vyhotovenie (hliníkové telo) a navyše je tam čistý android 8.1 Oreo
Huawei väčšinou nesklame. Frajerka mala Lenovo aj Xiaomi a nema dobre skusenosti vkuse sa kazili. Ale dnes kupiš iPhone 6 a 6s prekupeny tiez za taku cenu a budeš spokojny.
ak vacsi tak xiaomi redmi 5+/5 note... ak mensi tak xiaomi redmi 4x. Skvele telefony, nebudes lutovat. Je to v podstate taky cinsky iphone so skvelou bateriou, horsim fotkaom ale rychlostou softwareu velmi spolahlivou , a to aj po dvoch rokoch pouzivania (aj bateria este bez problemov pri plnom pouzivani den zvladne v pohode)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov