tu nieje o čom .. čisto nový Apple iPhone 6S 32GB stojí najlacnejší 405 eur .. ten telefon valcuje väčšinu konkurencie ešte aj dnes a to vyšiel v 2015 .. čiže tam je cena dosť v pohode
hej zohravaju, 4 roky stary model nebude nikdy taky dobry, ako najnovsie modely
a co na tom mobile take robis, ze potrebujes neviem ako premakany stroj? pozeras si storky na instagrame? alebo odpises na spravu na fb? ty ocividne nemas skusenost s nicim inym ako s iphonom, ked ti nie je luto dat 400 eur za nieco, co mozes mat v dnesnej dobe za polovicu ceny
prepáč ale píšeš stupidity .. dá sa povedať že sa v smartfonoch význam dobre už dlhe roky, hovoria zo mňa skúsenosti nie len teória .. a to že nemáš skúsenosti s iphonom čiastočne vysvetľujú tieto tvoje tvrdenia @feelagain
@melancholik jj ty pises stupidity all the time, bez ohladu na to, o aku temu sa jedna, napr. ako si ne-precital orwella ale vies o com je, a potom zatrepes, ze to je o konzumnej spolocnosti
tak si chod honit ego so svojim jablkom za 405 eur
neviem čo máš posledne mesiace za problem ale všimol som si tvoje nezmyselne ataky na moju osobu, vela krát by som mal čo napisat na obranu alebo k tvojim prispevkom ale poviem si že načo, cítil by som ako idiot ktorý sa posmieva mladšiemu dieťaťu v škole ..
nebudem tu podporovať ale tieto kraviny a vyvolávať tu zbytočnú drámu pre nič .. nereaguj na mňa už, lebo sú to zbytocne kktiny
Ja osobne si myslím že Iphony nie sú až také úžasné, tam skôr ide o tú značku, za polovičnú cenu vieš nájsť rovnaký a možno aj lepší smartfón, akurát si nemôžeš povedať že maš Iphone a to není PC že tam treba neviem čo všetko, treba sa nad tým zamysliet...áno, nemal som iphone a ani nepotrebujem a prečo ? Napísal som vyššie ako to je
Rozhodne nekupuj nejaký nový v tej kategórii, lebo to nájdeš len nejaký samsung galaxy J alebo podobné otrasnosti..
Kúp si nejaký minuloročný či predminuloročný model, vlajkovú loď z 2016 kúpiš v pohode za takú cenu a bude slúžiť lepšie, než niečo nové ale lacné a nekvalitné. Ako tu už bolo písané, tak Iphone 6s, prípadne Samsung Galaxy s6/ Note 5, prípadne aj S7 či S7 edge, ale tie tuším stále nestoja okolo 400.
Jediné nové, čo ma napadá v tej cenovej kategórii, je HONOR 8/9 ale kvalita to tiež zrovna nie je, no v cenovej kategorii rozhodne najlepší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@1 jj kúp si 4 roky starý model za 405 eur, skvelý nápad
a co na tom mobile take robis, ze potrebujes neviem ako premakany stroj? pozeras si storky na instagrame? alebo odpises na spravu na fb? ty ocividne nemas skusenost s nicim inym ako s iphonom, ked ti nie je luto dat 400 eur za nieco, co mozes mat v dnesnej dobe za polovicu ceny
tak si chod honit ego so svojim jablkom za 405 eur
nebudem tu podporovať ale tieto kraviny a vyvolávať tu zbytočnú drámu pre nič .. nereaguj na mňa už, lebo sú to zbytocne kktiny
ja už na teba reagovať nebudem,
načo @feelagain
Kúp si nejaký minuloročný či predminuloročný model, vlajkovú loď z 2016 kúpiš v pohode za takú cenu a bude slúžiť lepšie, než niečo nové ale lacné a nekvalitné. Ako tu už bolo písané, tak Iphone 6s, prípadne Samsung Galaxy s6/ Note 5, prípadne aj S7 či S7 edge, ale tie tuším stále nestoja okolo 400.
Jediné nové, čo ma napadá v tej cenovej kategórii, je HONOR 8/9 ale kvalita to tiež zrovna nie je, no v cenovej kategorii rozhodne najlepší.