samsung ...som im verna uz od mojho prveho mobilu....maju super baterku(vydrzi mi aj po 4 rokoch co ho mam 5dni plne pouzivaneho+pocuvam aj hudbu na nom
@pazzi tieto a aj ovela viac funkcii ma aj ten galaxy , a je ovela vatsi a ma uplne super zvuk .... nehovorim ze je to vec lacna , ale oplati sa to ... 250 €
z Xperii ti osobne doporčujem sony ericsson xperia arc. Tie ostatné nestoja za nič. Pozri si ich funckie na nete a s arc to nejde porovnať. Je to fakt krásny a dobrý mobil. Stojí cca. 500 eur. Ja si ju práve idem objednať .
ja mam xperiu x10 uz skoro rok a 3 mesiace a jedine, co sa mi na nej pokazilo bol slot na nabijacku. zobrali ho do opravy, o tyzden bol spat a este mi vymenili doskrkany kryt len tak. inak doporucam
@chaneliq tipujem že arc je trochu cez limit podľa toho medzi akými fónmi sa rozhoduje a arc by som nebral radšej by som si doložil 50 evri a zobral galaxy S2 alebo sensation
@romanzkrajinyx stoji dnes kupoval som ho minuly rok , cca mesiac pred vianocami ked to bola taka novinka ze ho mali iba jeden v predajni mam to tam hore aj napisane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Keď sa nevieš rozhodnuť hoď si mincu .
@chaneliq ty si tiez pripad stojí 409 nie 500
to ste sa tu stretli internetovo negramotny? vsetci..
my ho objednávame za 470 čo je cca. 500 eur.
viem, že ho majú aj lacnejšie, lenže ja chcem v modrej farbe a tam kde je lacný majú iba silver alebo black. Takže asi tak...