uprimne napriek tomu ze jablcne produkty nemusim z tychto je podla mna najlepsia volba iPhone, 3gsko poznam dobre...mas tam same slabe androidy a vsetko stare, max 2.2 co som zazrel, aby android slapal bezchybne chce to trochu silnejsi HW no a druha moznost samsung bada...no neviem, ten OS nema taku podporu a urcite tam nebude tolko aplikacii
Ja som bola najspokojnejšia s Nokiou E52, dúfam, že mi raz odpustí to hodenie o stenu po jednom strašnom telefonáte...stalo sa jej to osudnym, teraz mám Samsung Ace, spokojná som,až na tú pamäť a wifí veľa žerie bateriu
ja som so samsungom celkom spokojna, len fotoaparat sa nevyrovna ani mojej 5 rokov starej nokii N82...to mi je jedine luto, carl zeiss fotaku sa na mobiloch asi nic nevyrovna, ked porovnam fotky za umeleho svetla mojej 5 rocnej nokie a najnovsieho ajfonu tak mi je strasne smiesno lebo ajfon sa ani nahodou nechyta
@aversio v prvom rade si pouzil dost blbe porovnanie...vsetko su to mobilne telefony, ale mercedes je automobil a autobus mhd je len autobus, tieto dve veci plnia uplne inu ulohu, kdezto smartfony cca rovnaku, ucel je podobny...neporovnavam nikon s mobilom, ale mobil s mobilom
kazdopadne nerozumiem tvojej reakcii, kedze z nej vyplyva, ze sa zhodneme na tom, ze carl zeiss robi najlepsie mobilne fotoaparaty (zial je len, ze iba nokia pouziva takyto typ fotoaparatov, ostatni v tomto proste zaostavaju)
@lenuli prirovnanie bolo dobre, kedze aj mhd aj mercedes su dopravne prostriedky.. lenze kazda minca ma dve strany.. s mhd ta cesta stoji rozhodnem menej nez s mercedesom, rovnako to je aj s moblimi.. nokia ma len skvele fotaky, inac zaostavaju.. ( a to som fanusik nokii, a z prvej vyplaty som si kupil e7 za 560 eur, aj ked za rovnaku cenu som mohol mat 2x lepsi htc) a moja reakcia? taka normalna, nevim co sa ti na nej nepacilo
ako sa to všetko mení, presne v takom veku ako má autor diskusie som aj ja riešil to aby som mal čo najlepší mobil aby mal kopu funkcií atd... a teraz by som najradšej mal starú 3310, plánujem si ju kúpiť z bazošu
@gabqo20 ako pozeram tak aj ty si jeden z tych co porovnavaju telefony na zaklade hrubeho vykonu udavaneho na paperi
a to je presne to v com sa nenazrane androidove telefony predbiehaju...
kamos ma ten samsung a ked som mu na chvilu pozical lumiu tak neveril o kolko je rychlejsia...evidentne nezalezi len na hw komponentoch ktore tam vyrobca pichne...to ale ludia ako ty nikdy nepochopia...
android vedie len v pocte aplikacii (wp ma "len" cca 150 tisic aplikacii v ochodne) ale aj na wp je z coho vyberat a v moznostiach prisposobenia (pretoze wp je uzavrety os kde si mozem zmenit len farbu pozadia, dlazdic a tapetu setrica) to mi ale na wp vyhovuje pretoze tym je jednoduchsi, rychlejsi, stabilnejsi a prehladnejsi a aj napriek tomu mi na ploche zobrazi vsetko co potrebujem tak isto ako na androide v pripade widgetov...
no a vo vsetkom ostatnom su nokie s wp lepsie...a kludne ti sem mozem napisat cely zoznam v com konkretne kedze som pouzivatel jak nokie tak samsungu takze to dokazem porovnat...
@kosmiklove celkom si sa rozpisal hah zbitocne a ty si jeden z tich ktory si myslia ze co je dobre preteba tak to je dobre pre cely svet a si pekne na omile, to ale ludia ako si ty nikdy nepochopia ...a naschval som pouzil tvoje slova
@kosmiklove si trapni stimy pravopysnimy chibami a naschval ti budem tak pisat abi si sa dal vipchat hah ..a pod moju uroven si sa dostal ked si zacal stimi urazkamy takze necakaj ze ti budem odpisovat na dalsie tvoje bludi proste si kekket ako visiti ...tak cau
@gabqo20 ano pod tvoju urovnen som sa dostal...hlavne ze ty nadavas tiez...keby si vedel aspon rozumne odjebavat...sa daj vypchat ty s tym tvojim trapnym hah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a ideálne žiadny, nemám rada mobily
kazdopadne nerozumiem tvojej reakcii, kedze z nej vyplyva, ze sa zhodneme na tom, ze carl zeiss robi najlepsie mobilne fotoaparaty (zial je len, ze iba nokia pouziva takyto typ fotoaparatov, ostatni v tomto proste zaostavaju)
HTC one
Samsung Galaxy S4
Sony Xperia Z
grafický procesor: PowerVR SGX 544MP
a to je presne to v com sa nenazrane androidove telefony predbiehaju...
kamos ma ten samsung a ked som mu na chvilu pozical lumiu tak neveril o kolko je rychlejsia...evidentne nezalezi len na hw komponentoch ktore tam vyrobca pichne...to ale ludia ako ty nikdy nepochopia...
android vedie len v pocte aplikacii (wp ma "len" cca 150 tisic aplikacii v ochodne) ale aj na wp je z coho vyberat a v moznostiach prisposobenia (pretoze wp je uzavrety os kde si mozem zmenit len farbu pozadia, dlazdic a tapetu setrica) to mi ale na wp vyhovuje pretoze tym je jednoduchsi, rychlejsi, stabilnejsi a prehladnejsi a aj napriek tomu mi na ploche zobrazi vsetko co potrebujem tak isto ako na androide v pripade widgetov...
no a vo vsetkom ostatnom su nokie s wp lepsie...a kludne ti sem mozem napisat cely zoznam v com konkretne kedze som pouzivatel jak nokie tak samsungu takze to dokazem porovnat...
a zase pises uplne od veci ukaz mi KDE som napisal nieco take ze co je dobre pre mna to je dobre pre cely svet? o____________O
kedze trepes uplne odveci a pises jak kokot z pomocnej tak ukoncujem tuto debatu...